Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van most a reménytelen szerelem érzésében?
Amikor tudod hogy már nem fog összejönni, de te még mindig őt szereted. Hetek, hónapok óta...
Nagyon rossz érzés...
Nem egyszer voltam ebben mindketszer megszivtam.
A sráccal kezdtünk összejönni de egy idö mulva kihatralt nem irt vissza, került, vagy balhéval vàltunk el, maradt a reménytelen szerelem érzése, szomorusàg rossz kedv nem is sminkeltem, üveges szemekkel mélabusan közlekedtem, erre rittig ebben a pillanatomban futunk össze!! Ahogy meglattak hogy milyen fejem van jezus, azzal a lendülettel ahogy felém indultak gyorsan màsfelé vették az irànyt.
Masik srac: amikor epp szipogtam otthon senki nem lat alapon, a fejem mint aki 2 napja nem aludt, erre teljesen varatlanul belépett a srac aki miatt bögök, elkezdett meselni valamit aztan ahogy ramnezett elakadt a szava es gyorsan elinalt inkabb.
Szoval a remenytelen szerelem érzéssel en eddig csak beégetni tudtam magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!