Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is van most a reménytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van most a reménytelen szerelem érzésében?

Figyelt kérdés

Amikor tudod hogy már nem fog összejönni, de te még mindig őt szereted. Hetek, hónapok óta...

Nagyon rossz érzés...

2019. szept. 1. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

Nem egyszer voltam ebben mindketszer megszivtam.

A sráccal kezdtünk összejönni de egy idö mulva kihatralt nem irt vissza, került, vagy balhéval vàltunk el, maradt a reménytelen szerelem érzése, szomorusàg rossz kedv nem is sminkeltem, üveges szemekkel mélabusan közlekedtem, erre rittig ebben a pillanatomban futunk össze!! Ahogy meglattak hogy milyen fejem van jezus, azzal a lendülettel ahogy felém indultak gyorsan màsfelé vették az irànyt.

Masik srac: amikor epp szipogtam otthon senki nem lat alapon, a fejem mint aki 2 napja nem aludt, erre teljesen varatlanul belépett a srac aki miatt bögök, elkezdett meselni valamit aztan ahogy ramnezett elakadt a szava es gyorsan elinalt inkabb.

Szoval a remenytelen szerelem érzéssel en eddig csak beégetni tudtam magam

2019. szept. 1. 19:09
 2/5 Betty26 ***** válasza:
Hát nem is jó érzés! Igazából valaki olyanra várok aki sose volt az enyém. Tudom én rontottam el. Ezért inkább egyedül maradok. Bár az elmúlt hónapokban megtanultam milyen jó is egyedül, de hála nem vagyok magányos. Ha szexre vágik az ember arra ugye bármikor találok.
2019. szept. 1. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
28 vagyok és eddig csak abban voltam, gimiben kezdődött, egyetemen jött egy másik, aztán neten egy harmadik, aki jelenleg még mindig tart. Szóval 15 éves korom óta reménytelenül vagyok szerelmes... :'D
2019. szept. 1. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok mindenki volt, de ne cseszd el az időt arra, hogy ezért sírsz.
2019. szept. 1. 20:00
 5/5 árokpart ***** válasza:
65%
Aranyapám napok, hónapok az kutyafüle. Nálam ez már lassan 15 év. Sajnos ez olyan dolog lassan mint az életfogytiglan vagy összejöhet a felszabadulás és a siker 30 év után vagy örökké "puttony".
2019. szept. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!