Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Reménytelen szerelem, vagy mégse?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen szerelem, vagy mégse?

Figyelt kérdés

Nem tudtam milyen kérdést irjak ki, ez jutott eszembe.

Szóval 2 éve megismertem egy ffi-t, akivel egy helyen melózunk a mai napig. Már elsö pillanattól meg volt a vonzalom, túl hamar beleszerettem. Ö... hát, ö nem. De ennek lehet az volt az oka, hogy voltak az életében komoly problémák, tudatosan nem akart közel kerülni hozzám. Mégis összegabalyodtunk, de pár hónap se telt el, és ö távolodott. Már nem akart semmit, túl nagy felelösség lett volna. Köpni-nyelni nem tudtam, mégha meg is értettem őt. Szóval nagy fájdalom volt az az idöszak. Mellette, szinte minden nap láttam.

Most, egy pár hete, oda jött többször is, érdeklödik hogy vagyok stb. Már nem tudok úgy örülni ennek, mint anno, egyszerűen csak fura. Én nem keresem, az biztos. De azért a szivem mélyén ...nem tudom, jól esik, hogy érdeklödik.

Volt valaki hasonló szituban? Van remény bármire is?

Nagyon köszi aki válaszol!

2019. ápr. 6. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugyanez a helyzet velem is csak én férfi vagyok és mi még csak féléve ismerjük egymást. Egyértelmű, h bejövünk egymásnak, a gond csak az, h a munkahelyen 70%-ban nők vannak és a többségnek szintén bejövök, többen rám is nyomulnak, ami eléggé elbátortalanítja a lányt.
2019. ápr. 6. 18:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen ismerős és fájdalmas helyzet

Ha teljesen reménytelen,engedd el végleg!

2019. ápr. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!