Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a reménytelen szerelem érzetet?
Szarban vagy.
Majd elmúlik. Ez csak fellangolas. Gondolj arra,mi lenne ha folyton eggyutt lognatok elobb vagy utobb jonnenek a bajok. Veszekedes ,feltekenyseg stb had ne soroljam s mikor evek multan mar azt kivannad h Uram szabadits meg tolle.
Itt van a tavasz, rügyeznie kéne a szerelemnek, ti meg itt szerencsétlenkedtek, mert nem tudjátok feltalálni magatokat.
Hétköznap kerékpározok, olvasok, 7 Days To Die-t és GTR 2-t tolok, ma meg például térdtől könyékig sárosan egész nap kertészkedtem, mert iszonyat jó idő volt. Ez a "beteges szerelem", amit sokan éreznek, nekem kicsit fanatikusnak látszódik. (35/F)
Elmúlik, csak kérdés mennyi idő alatt, ez rajtad is múlik.
Mondjuk arra kíváncsi lennék mi olyan reménytelen benne. Nem kell senkit sem az egekbe magasztalni magadban, csak jobban beleszeretsz. Ő is ugyan olyan büdöset szarik.
Nekem is volt évekkel ezelőtt egy lány a közelembe, aki kívül belül tökéletesnek láttam, nem hittem el, hogy ilyen létezik, és totál reménytelen volt a dolog, mert 5 éves kapcsolata volt, velem mintha egy kicsit flegma is lett volna, szóval elkönyveltem, hogy egyáltalán nem vagyok szimpatikus neki.
5 éves kapcsolat egyik napról a másikra ment a levesbe, pár hétre rá már egy randi után rajtam lovagolt. Kapcsolat nem lett belőle, mert nem éreztem hozzám valónak, és rózsaszín köd is elpárolgott, így utólag nem is értem, hogy mit láttam benne olyan nagy számnak, és sokkal több lányt gondolok jobbnak a környezetemben nála most már, valszeg te is így leszel vele.
De ha el akarod felejteni, járj társaságba sokat, ismerkedj más lányokkal, és kerüld őt. Ha csak a 4 fal közt őrlődsz, akkor rosszabb lesz.
Egyáltalán miért lenne reménytelen? Lány vagy kérdező?
Hidd el,te is kezdeményezhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!