Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem, hogy lehet túljutni rajta(kifejtés lent)?
Munkaügyben találkoztunk, egyèb okoknàl fogva elèg sok időt töltöttünk együtt. Elèg zàrkózott vagyok, nagyon nehezen oldódom ès az elején ő sem volt szimpatikus. Vègül a munkakapcsolat rajtunk kívül àlló okok miatt elhúzódott, úgy alakult, hogy a munka elhúzódott, a munkàn kívül, rengeteg egyèb dolog is szóba került. Könyvek, filmek, vallàs, életfelfogàs..nagyon sok mindent hasonlóan làtunk,nagyon sok tèmàt àtbeszéltünk, a kezdeti ódzkodàs lassan elmúlt. kb 3 hete azt vettem èszre, hogy “megszépült”, első pillantàsra nem tetszett, most pedig, vonzódom hozzà, de rettenetesen.
Ez nagyon meglepett, mert nem vagyok ès soha nem is voltam az a romantikus, szerelmes típusú làny.
A fèl karomat odaadnàm èrte.
Viszont, hàzas— söt, amennyire szóba került, boldog hàzassàgban èl.
Én pedig gerinces ember vagyok, sosem lennèk harmadik. (nem is utalt rà semmivel, hogy egy jóbaràti kapcsolatnál többet szeretne)
Tehàt, màsodik hete kerülöm, igyekszem tartani a tàvolsàgot. Viszont, napközben többször azon kapom magam, hogy róla, vele àlmodozom— ami az èn koromban több, mint röhejes. Ha beszélünk, egyszerre èrzek eufóriàt, fèlelmet ès dühöt, hogy mièrt nem pàr èvvel koràbban talàlkoztunk. Hogy lehet megszabadulni az èrzèsektöl?
:(
Nem sokat javult a dolog.
Most màr biztos, màrciusig biztosan egy projekten dolgozunk.
Nagyon nehèz, mert nyilvàn csak a legjobb oldalàval talàlkozom, a többi rèszt pedig a hülye agyam idealizàlja.
Egyik pillanatban teljesen feldobott vagyok, mert tènyleg ritka, hogy ennyire stimmeljen minden, a màsik pillanatban pedig totàl mèlyponton vagyok, mert tudom, nem lehet jövöje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!