Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem. Hogyan engedjem el?
Figyelt kérdés
Szerelmes lettem valakibe akibe nem kellett volna beleszeretni. Nem is tudom hogy igazán szerelem e vagy csak vonzódás, vágy. A lényeg az hogy képtelen vagyok nem rá gondolni, őt keresem a tömegben. Kész vagyok tőle. Hogyan engedjem el? Nem megy.2019. okt. 12. 21:33
1/16 anonim válasza:
Elengedni nem fogod tudni, csak idővel elterelődik majd a figyelmed másra. Én is hasonló helyzetben vagyok sajnos.
2/16 A kérdező kommentje:
Bár így lenne. Csak sajnos tudom, hogy nem vagyok közömbös számára. És így még nehezebb. Nem tudom azt sem hogy van e valakije. Ha legalább ezt tudnám.. de nincs olyan közös ismerősünk akit meg tudnék kérdezni.
2019. okt. 12. 21:45
3/16 anonim válasza:
Az idő segít. Tudom, hogy most mindenki ezt mondja és hihetetlen számodra, de igy van.
Én is ebben a helyzetben voltam 3 hónapja. Mostanra a szerelem elmúlt, bár kis fájdalom meg van.
Az én esetem annyiból bonyolultabb, hogy 4-szer lefeküdtünk és utána dobott. Senkinek nem kívánom
4/16 anonim válasza:
Ha nem vagy közömbös számára, akkor miért kell elengedni?
5/16 A kérdező kommentje:
Mert egyszerűen nem tudom kideríteni hogy van e valakije. Nincs olyan közös ismerősünk akiben megbíznék, hogy nem mondja meg neki ha megkérdezem. Őt meg nem kérdezhetem meg mert a hivatásából kifolyólag találkozni fogok vele,akkor is ha azt mondja, hogy van valakije. Az meg elég ciki. Zsákutca.
2019. okt. 12. 22:12
6/16 anonim válasza:
Kérdés, hogy mitől reménytelen?
Ha te sem vagy számára közömbös, és nem tudod van-e valakije, mind olyan tényező, ami csak nehezíti a dolgodat. Kicsit többett kellene tudni a dologról, mert lehet csak bemeséled magadnak, hogy reménytelen.
7/16 anonim válasza:
Ez nem szerelem, csak vágyakozás, vonzalom. Embereld meg magad, találj magadnak valami elfoglaltságot, ami eltereli róla a figyelmed és 1 hét alatt elfelejted.
8/16 anonim válasza:
Ki lehet cselezni is, csak valahogy szoba kerul egy tema, amihez fuzhetsz egy olyan megjegyzest vagy o ami utalhat arra hogy van-e valaki az eleteben. Esetleg visszakerdezel ilyenkor hogy a parod is ez meg az stbstb 🙂
9/16 anonim válasza:
Elozo vagyok, nem tudom mennyire vagytok beszelo viszonyban, de kerdezheted azt is hogy o is kulon el a parjaval vagy az o parja vasarol-e, rendelt-e mar valahonnan ruhat vagy egyeb dolgot, mert te is szeretnel de nem ismersz olyat aki mar rendelt onnan.
10/16 anonim válasza:
Ha nem vagy közömbös számára, akkor eszedbe se jusson elfelejteni őt! Próbáld meg közelebb kerülni. Esetleg ha egyedül van ott, akkor beszélgess vele! Aztán ha a fiú elfogadja és ezután is keresni fog, akkor biztos hogy nincs barátnője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!