Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Reménytelen szerelem. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen szerelem. Hogyan engedjem el?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem valakibe akibe nem kellett volna beleszeretni. Nem is tudom hogy igazán szerelem e vagy csak vonzódás, vágy. A lényeg az hogy képtelen vagyok nem rá gondolni, őt keresem a tömegben. Kész vagyok tőle. Hogyan engedjem el? Nem megy.
2019. okt. 12. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%
Rákérdezhetnél.
2019. okt. 13. 04:17
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

#6-os vagyok ismét.

Pár kérdést teszek fel, és ha akarsz válaszolsz, lehet privátban hogy ne legyen kellemetlen, és elmondom, megéri-e kezdeni vele valamit, vagy próbáld meg elfelejteni.

- Hogyan sikerült beleszeretned?

- Azért tartod reménytelennek, mert nem tudod, van-e valakije?

- Miért írod, hogy nem kellett volna beleszeretned?

- Beszélgettetek már valamikor?

2019. okt. 13. 07:52
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
Kerüld el tudom nehéz de az idő segít menj bulizni ismerkedj.
2019. okt. 15. 13:31
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
Nem kell kerülni, próbáld közelebb kerülni. Ha van ismerősöd aki ismeri, kérdezd rá, higy van-e barátnője
2019. okt. 15. 16:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Indirekt módon is kilehet deríteni, hogy van-e barátnője, csak nincs rutinod benne, tippet is adnék, ha segítséget kérnél, de nem éltél még a lehetősséggel, így viszont fennáll a veszélye, hogy más hölgy megkörnyékezi, és akkorra, mikor lépnél, már lesz barátnője, ha esetleg most nincs neki. Döntened kell, hogy kifogást keresel, és feleslegesen kínzod magad, vagy teszel is érte. Túlreagálod az egészet.

#6 voltam ismét...

2019. okt. 15. 19:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem akar téged, akkor minél gyorsabban. Értelmetlen. De ez valószínűleg csak vonzódás.
2019. okt. 21. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!