Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fél éve levelezek egy nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve levelezek egy nővel, a hétvégén azt mondta, hogy nagyon szeret, de mint barátot, ma csomagot kaptam tőle, lehet, hogy ő sem tudja, hogy mit akar, vagy mit érez?

Figyelt kérdés
Sajnos a személyes találkozásig nem jutottunk el,én Hollandiában dolgozom,Októberben jár le a szerződésem ,és mehetek haza!Akkor mindenképpen szeretnék vele személyesen is találkozni,megismerni,meg írtam neki,és ő is benne van,ugyan így gondolkozik,mint én!Mit gondoltok,meg változhat a véleménye,érzése velem kapcsolatban,több is lehet belőle mint "barátság",ha személyesen is megismer,mert így nem ugyan az mint ha személyesen randizgatnánk!!!!!
2020. máj. 7. 10:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én fél évig csak leveleztem a férjemmel, persze imponált, izgalmas volt, kiváncsi voltam, meg tetszett is, amennyit megtudtam ebből, de nem voltam belé szerelmes. Aztán találkoztunk, randizgattunk. És fokozatosan "rászoktam", és rájöttem, hogy na most már szerelmes vagyok. Nem húztam az agyát, nem volt más pasim (bár lett volna pár jelentkező), csak őszinte voltam vele, nem akartam addig áltatni, amíg nem ismertem őt fizikai valójában is, nem tudtam miről dönteni se.
2020. máj. 8. 08:34
 12/14 anonim ***** válasza:

A Verliebt in Amsterdam jó film.

Szórakozóhelyekre járj csajozni, ne ezer kilométerekre.

Ennyire nőhiány van Hollandiában?

2020. máj. 8. 09:22
 13/14 A kérdező kommentje:

Utolsó

Mivel év végén jövök haza,végleg,így ez tűnik reálisnak,a munkámból kifolyólag,meg nemigen van időm,módom kint keresgélni,

2020. máj. 8. 09:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett veletek?
2022. júl. 9. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!