Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen jelekből tudhatom, hogy a fiú akivel levelezek esetleg többet akar barátságnál?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy bejövök e neki, vagy csak szimplán szeret velem levelezgetni. Nem egyszerű eset, ráadásul kicsit gátlásos is.
Van különbség aközött, ahogyan írtok egy lánynak ha csak barátkozni akarsz vele vagy esetleg többet is érzel?
2012. nov. 16. 12:02
1/4 anonim válasza:
Itt neked kell kezdeményezônek lenni és esetlege találkozásnál fogsz tôbbet megtudni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de a levélből nem jöhet le valami?
Csak mert én sem szeretnék úgy találkozót javasolni neki, hogy közben kiderül, ő csak barátot lát bennem.
Ugyanúgy írtok a barátnak is?
2012. nov. 16. 12:17
3/4 anonim válasza:
baratsagbol is talalkoztam mar fiuval.az oldalrol :D szerintem ha még levelben is felos(itt pedig konnyebb).akkor hagyd vagy nem akar semmit, vagy eszmeletlen gatlasos!
4/4 anonim válasza:
Mintha csak engem írtál volna le :) Én is levelezek egy lánnyal, igaz mostanában picit kifogytunk a témából. De a személyisége nagyon megfogott, és kinézetre is nagyon szimpatikus. Én például olykor feltűnően "bókolok", ha éreztetni szeretném vele, hogy szimpla baráti kapcsolatnál talán többet is el tudnék képzelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!