Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! Ha ezt írnám üzenetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ha ezt írnám üzenetbe nektek, hogy "Nem akarsz haverkodni? ", akkor nektek ez, hogy jönne ki? Hogy a lány csak barátkozni akar, semmi több? Vagyis, hogy barátságnál többet nem akar?

Figyelt kérdés
Vagy?
2012. nov. 12. 18:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és Facebookon.
2012. nov. 12. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám,hogy többet akar. A lányok nem haverkodni szoktak a fiúkkal...legalábbis velem nem haverkodás céljából vannak. 24F
2012. nov. 12. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:

aztgondolnám, hogy fura

ha jól néz ki akkor elhaverkodnék

2012. nov. 12. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
simán chat-elj vele, derüljön ki tényleg akarsz -e vele haverkodni, ha igen, mond meg neki, hogy te csak egy igazán jó barátra vágysz, nem pedig szerelemre. ha igent mond, akkor örülsz, ha nem akkor nem örülsz, de tudd, a srácok általában nem csak haverkodni akarnak - kivételek azért vannak.
2012. nov. 12. 19:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet, hogy nem ismerjük egymást, és így gondoltam ráírni! De én többet is akarok barátságnál, de nem akarok nagyon nyomulni,azért így irnám neki! De nem akarom, hogy az legyen, hogy így elijesztem,mert, hogy csak haverkodni akarok vele
2012. nov. 12. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor csak annyit írj hogy nincs e kedve beszélgetni,ismerkedni ilyesmi... ha aztírod hogy haverkodni akkor lehet nem is reagál rá,mert h minek nekem egy haver...szóval csak úgy simán ismerkedjetek aztán majd alakul.
2012. nov. 13. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!