Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fél éve levelezek egy nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve levelezek egy nővel, a hétvégén azt mondta, hogy nagyon szeret, de mint barátot, ma csomagot kaptam tőle, lehet, hogy ő sem tudja, hogy mit akar, vagy mit érez?

Figyelt kérdés
Sajnos a személyes találkozásig nem jutottunk el,én Hollandiában dolgozom,Októberben jár le a szerződésem ,és mehetek haza!Akkor mindenképpen szeretnék vele személyesen is találkozni,megismerni,meg írtam neki,és ő is benne van,ugyan így gondolkozik,mint én!Mit gondoltok,meg változhat a véleménye,érzése velem kapcsolatban,több is lehet belőle mint "barátság",ha személyesen is megismer,mert így nem ugyan az mint ha személyesen randizgatnánk!!!!!
2020. máj. 7. 10:30
1 2
 1/14 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nyugi, az esélyed erre kb 1:50hez.

Pajtinak tart és ennyi.

Ha van gógyid, akkor elfogadod és nem fájdítod a szived, ha nincs, akkor nyomhatod a hősszerelmest, ítéletnapig.

2020. máj. 7. 10:42
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Es o feleve csak baratnak tartott? Ami mondjuk nem szep utolag. De ez nem valtozhat meg, sot, rosszabb az eroltetes.

Ha hirtelen valtozott meg, akkor lehet, hogy egy valosagosabb ember lepett a szinre.

Ha mar kimond ilyet valaki, akkor egyertelmuen el akar haritani.

2020. máj. 7. 10:48
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
Ha korábban nem mondta ezt neked, akkor az azért elég csúnya dolog, mert ez így kb. hülyítés. Gondolom, megismerkedett valaki mással is, csak akkor szólhatott volna neked korábban is, vagy az elején is mondhatta volna, hogy a távolság miatt ne ismerkedjetek. Egyébként azt sem értem, hogy ha ő csak barátként gondol rád, akkor miért találkozna mégis veled, hiszen te elvileg elmondtad neki, hogy ennél többet szeretnél.
2020. máj. 7. 10:56
 4/14 A kérdező kommentje:

harmadik válaszoló

-ezek nekem is megfordultak a fejemben,először közömbös volt,aztán utána,nagyon is érdeklődő,most hol ilyen,hol olyan,de viszont olyan személyes dolgokat is elmesél,amit én biztos,hogy nem mondanék el egy olyan embernek ,akivel csak levelezek,és néha telefonon beszélgetek!Az is eszembe jutott már töbször is,hogy lehet,hogy arra kíváncsi ,hogy meddíg megyek el!Hogy miért van benne ennek ellenére személyes találkozásban???Fogalmam nincs!Vagy csak óvatos ,és utánna dönt ,vagy nem tudom!Az biztos,hogy én sokszor írtam,mondtam,hogy nagyon bejön,de kell a személyes találkozás,beszélgetés,hogy konkrét vélemény alakuljon ki,ami vagy jó lesz ,vagy rossz!pár hónap múlva meglátjuk!!!!!!!!!!Ami még nagyon furcsa,hogy néha olyan dolgokat ír,amiket én egy "sima "barátnak nem írnék!PL-de jó lenne,ha most itt lennél mellettem,olyan szívesen,örömmel sütnék ,főznék neked stb!!!!!

2020. máj. 7. 12:15
 5/14 A kérdező kommentje:
kimaradt,de ő volt az aki először felvetette a személyes találkozást,de a határzárak,közbe szóltak!
2020. máj. 7. 12:16
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
Most miért kellett lepontozni a válaszomat? Ha én csak barátságot éreznék valaki iránt, aki többet szeretne tőlem, és ezt el is mondaná nekem, akkor tuti nem hülyíteném azzal, hogy találkozzunk, közben meg azt mondom neki, hogy csak barát. De lehet, hogy ez csak számomra nem normális dolog.
2020. máj. 7. 12:41
 7/14 A kérdező kommentje:
ment a lájk!
2020. máj. 7. 12:54
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

Menekülj az ilyen nőktől.

Kifogások: 1. 1700 kilométerre van.

2. Nincs senkije. Miért is?

Ott keress nőt magadnak ahol vagy.

Ha nem találsz nőt 100 kilométeres körzetben, akkor 100.000 kilométerre sem.

2020. máj. 7. 13:26
 9/14 anonim ***** válasza:
30%

De mi volt a csomagban?

Szerintem ebből bármi is lehet, de, ha csak barátság, azzal meg mi a baj?

2020. máj. 7. 15:51
 10/14 A kérdező kommentje:

Utolsó

A csomagban,egy általa nagyon kedvelt édesség,amit én nem ismerek,nem hangzik nagy dolognak,de maga a gondolat,hogy eszébe jutott............!Titkon én is ebben bízom,hogy ebből,azért még bármi lehet,ha ismeretlenül,barátnak nevez,és ilyen gesztust csinál!Igazából,az döbbentene,vagy döbbentett volna meg,ha azt írja,ismeretlenül,hogy belém esett!Azért mert levelezünk,és ritkán beszélünk telefonon,attól még nem ismerjük egymást,csak esetleg,kialakul egy kép a másik személyről,ami nem fedi teljes mértékben a valóságot!Azért kértem itt tanácsot mert még ilyen helyzetben nem voltam!

2020. máj. 7. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!