Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Neten levelezek egy lánnyal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten levelezek egy lánnyal. Úgy gondolom, kölcsönös az érdeklődés. Mennyi idő után hívhatnám randira? Honnan tudom hogy csak barátkozni akar, vagy esetleg többet is?

Figyelt kérdés

2012. okt. 24. 19:28
 1/5 TOMAtm ***** válasza:
úgy tudhatod h elhívod randira....
2012. okt. 24. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:
De mégis mikor? Nem akarok túl nyomulós lenni.
2012. okt. 24. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs erre szabály!! Én már kb. 8-9 éve(!) ismerkedem neten (nem feltétlenül társkeresés céljából).

Volt olyan, hogy 1 hét után találkoztam sráccal, de volt olyan is, hogy 1-1,5 év beszélgetés után... Ez csak tőletek függ. Mi nem ismerjük a lányt annyira se, mint te.

Azt se tudom mennyi ideje leveleztek.

Én mondjuk úgy szoktam ismerkedni emberekkel, hogy konkrétan rákérdezek, hogy "te milyen célból vagy fent az oldalon?" és ebből már sok minden kiderülhet. De ezt még az első pár levélben.

Barátilag is lehet találkozni aztán majd eldől tali után, hogy mit akartok egymástól. Mert lehet, hogy neten nagyon bejöttök egymásnak aztán személyesen kiderül, hogy mégsem..

23/L

2012. okt. 24. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
És nyugodtan rákérdezhetsz szerintem óvatosan, hogy "Lenne-e kedved majd valamikor összefutni? Személyesen is szívesen megismernélek." Valami ilyesmit. Ez nem nyomulós szerintem. Persze nem első levélben írd meg neki :) De pár nap vagy esetleg egy hét beszélgetés után rákérdezhetsz :)
2012. okt. 24. 20:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. okt. 24. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!