Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több, mint egy éve levelezek egy sráccal, de nem akar találkozni! Mit tegyek? :- (
Én nem leveleztem még veled soha, de találkozni akarok veled.
23F :D
Nyilván azért nem akar találkozni mert vagy nincs elég pénze, vagy pedig nem akar költeni de vagy pedig mert nem érdekled annyira, hogy találkozzon veled.
Kapcsolatot nem könnyű fenntartani ilyen távolságból. Nem lehetetlen de közel nem olyan egyszerű.
Nekem barátnőm kb 400 km-re volt.
Így is egy hónap után találkoztunk.
Azóta is együtt vagyunk, és már együtt is élünk, több mint egy éve.
Sok pasival ismerkedtem korábban a neten és az a tapasztalatom, hogy amelyiknek igazán bejöttem, az az ország másik végéből is akart velem találkozni.
Aki meg közelebb is lakik, azzal már 5 - 6 éve csevegek a neten, akarnék is többet, de nem akar velem találkozni.
Az a pasi, aki akar téged, az elmegy, megkeres, megtalálja a módját a találkozásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!