Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyan férfival akinek van gyereke?
De pl a gyerek nem él vele.
(Nyilván a törvények miatt nem pedig azért mert nem apatipus)
Az a baj, hogy itt a legtöbb "én elfogadom mert szeretem a gyerekeket" válaszoló tolerancia bajnokok még soha nem voltak valójában ilyen helyzetben.
Csak böfögik a "jót".
Aztán mikor a 8-10 éves gyereke a férfinak követelőzni kezd, hogy ez meg az kell, a közös lakásban mindent tökretesz, és exanyuci folyamatosan hergeli ellened , és a kedves "párod" komplett fizetése elmegy a gyerekére miközben neked egy fillér sem marad mert hát csak az ő gyereke és ezzel akar "jó apuka lenni" NA AKKOR majd kezdjetek el írogatni erről a témáról.
Itt mindenki azt hiszi, hogy ez csak a gyerekről szól??
Hát rohadtul nem.
Nekem sohasem volt kiszemeltek, mind a négy komoly kapcsolatom ismeretségi körből lett, ergo az elejétől kezdve világos volt, hogy vannak gyerekeim (egyre több, és, hogy nagyon fontosak az életemben).
Egy nő került még esetlegesen képbe, de amikor az egészről csak annyi észrevétele volt, hogy akkor jó sok gyerektartást fizethetnek, ki is került a képből.
Szerintem normális ember szereti a gyerekét, 3s nem rejtegeti. Ami ez nem jön be, hát akkor nem.
Regen ilyen ferfiakat akartam kulon. Mivel mindig tudtam, hogy en soha nem akarok anya lenni, ezert azt hittem, csak egy apuka torodik bele, hogy nem szulok.
Sot, ma mar nem, de regebben azert mostoha nagymama szivesen lettem volna, hogy legyen is gyerektarsasag az eletemben, de azert kivulallo lehessek.
El, három feltétellel:
1) 12-14 évesnél idősebb (egy kisgyereknek még nagyon szüksége van az apjára)
2) Nem vele lakik!!! (Ez nagyon fontos, nem fogom kerülgetni, ha éppen nála vagyok)
3) Nem túl apás. Pl a minden hétvégi apás programot túlzásnak tartom, de hát egy kamasz és/vagy felnőtt gyereknek amúgy sincs már ilyenekre igénye, szóval ez csak zárójeles.
Ezek az én feltételeim, nekem nincs gyerekem, nem is lesz, szóval így teljesen élhető a dolog, sosem volt még belőle probléma.
Nekem a mostani páromnak van gyereke nekem nincs. Soha többet nem kellene gyerekes pasi! Tényleg a gyerek az első olyan szinten hogy az eljegyzéses hétvége is el lett rontva a gyerek keresztelője miatt. Anyósom az exasszonyt sztárolja mert onnan van az unoka. Ráadásul közös kasszánál sincs beleszólásom a gyerek ajándékaiba pl.
Tehát soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!