Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnél egy olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan férfival akinek van gyereke?

Figyelt kérdés

De pl a gyerek nem él vele.

(Nyilván a törvények miatt nem pedig azért mert nem apatipus)

2020. ápr. 30. 17:40
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
78%

Én egyedülálló vagyok és nincs gyerekem sem de ha találnék egy annyira normális pasit akinek esetleg gyereke is van nem zavarna.

De ilyen normális pasit akit én keresek sajnos nem igen találni semmilyet sem nemhogy gyerekeset.

L/25

2020. ápr. 30. 19:01
 12/37 anonim ***** válasza:
30%

Biztos, hogy nem.

30 felett talán mást mondanék.

N25

2020. ápr. 30. 19:03
 13/37 anonim ***** válasza:
62%

Igen,

Nem mérvadó (legalábbis nekem) ha szeretjük egymást nincs akadály.

2020. ápr. 30. 19:14
 14/37 anonim ***** válasza:
73%
Ez sok mindentől függ , de nyilván nem a gyerek tántorítana el . Így ha minden más rendben van attól, hogy van gyereke (még ha vele él is) és szeretjük egymást persze .
2020. ápr. 30. 19:16
 15/37 anonim ***** válasza:
73%

Megmondom őszintén, nem. Az előző kapcsolatomban végig a sor végén kullogtam, mert még a rhdt hobbija is fontosabb volt, mint hogy velem töltsön egy kis érdemi időt - mondjuk csak egy délutáni kikapcsolódást vidéken...

Nem szeretnék megint egy ehhez hasonló kapcsolatban lenni, ahol megint minden más fontosabb, én meg csak úgy vagyok, mint egy szobanövémy. Természetesen egyértelmű, hogy ilyen esetben (ahol ráadásul nem is az apukával él) a gyerek mindenek előtt; pont ezért le sem állok gyerekes férfival.

Plusz első gyerekként én sajátot szeretnék, nem másét...

2020. ápr. 30. 19:29
 16/37 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Túl fiatal vagyok ahhoz hogy ekkora terhet vegyek a nyakamba. Egy apának a gyereke kell hogy a legfontosabb legyen, én viszont nem akarok egy ilyen bonyadalmas kapcsolatba belemenni.
2020. ápr. 30. 20:04
 17/37 anonim ***** válasza:
81%

Kizárt dolog.

Nincs gyerekem, nem is szeretnék.

Így másét sem viselném el.

2020. ápr. 30. 20:08
 18/37 anonim ***** válasza:
26%
Én rühellem a kölköket! Ennek ellenére van egy saját gyermekem akit imádok! De más neveletlen fattyát akkor fogadnám talán el, ha nagyon bele lennék habarodva abba a férfibe és csak így tudnám megszokni és elfogadni a helyzetet, esetleg még ha olyan is, akkor meg tudnám szeretni. De nem annyira mint a sajátom. De nem tennék ez végett kivételt a két gyerek között.
2020. ápr. 30. 20:13
 19/37 anonim ***** válasza:
73%
Nyilván nem.
2020. ápr. 30. 20:33
 20/37 anonim ***** válasza:
64%
#18 de szépen nevezed a mas gyerekét. No komment😤
2020. ápr. 30. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!