Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyan férfival akinek van gyereke?
De pl a gyerek nem él vele.
(Nyilván a törvények miatt nem pedig azért mert nem apatipus)
Én egyedülálló vagyok és nincs gyerekem sem de ha találnék egy annyira normális pasit akinek esetleg gyereke is van nem zavarna.
De ilyen normális pasit akit én keresek sajnos nem igen találni semmilyet sem nemhogy gyerekeset.
L/25
Biztos, hogy nem.
30 felett talán mást mondanék.
N25
Igen,
Nem mérvadó (legalábbis nekem) ha szeretjük egymást nincs akadály.
Megmondom őszintén, nem. Az előző kapcsolatomban végig a sor végén kullogtam, mert még a rhdt hobbija is fontosabb volt, mint hogy velem töltsön egy kis érdemi időt - mondjuk csak egy délutáni kikapcsolódást vidéken...
Nem szeretnék megint egy ehhez hasonló kapcsolatban lenni, ahol megint minden más fontosabb, én meg csak úgy vagyok, mint egy szobanövémy. Természetesen egyértelmű, hogy ilyen esetben (ahol ráadásul nem is az apukával él) a gyerek mindenek előtt; pont ezért le sem állok gyerekes férfival.
Plusz első gyerekként én sajátot szeretnék, nem másét...
Kizárt dolog.
Nincs gyerekem, nem is szeretnék.
Így másét sem viselném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!