Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy rosszabb egzisztenciájú férfival?
Milyen nyomorultul felszinesek az emberek!
Igen! Minden további nélkül összejönnék. Ha emberileg rendben van, szerethető, és szeretni tudó, jólelkű ember, és nincsenek káros szenvedélyei meg szenvedélybetegségei, és meg lehet bizni benne; ha ezeket teljesiti, nem érdekel, hogy 20 forintja van-e, vagy 20 millió.
Az anyagiakra egyrészt áll az a törvény, hogy ma van, aztán, ha történik valami holnap nincs. Másrészt, persze, hogy jó, ha vannak anyagiak, de nem ez az élet lényege, hanem az olyan dolgok, mint a szeretet, az őszinteség, a bizalom.
Nem, nem álmodozom. Sőt, jobban belegondolva egyre kevésbé értem a többi válaszolót! Miért is nem elég, ha egy srác "dolgozik, normális életet él, vonzódsz hozzá, de anyagiak terén nem üti meg a te szintedet, nincs saját lakása, kiemelkedő fizetése"?
Miért kellene saját lakásának lenni? Ha komolyra fordul a kapcsolat, akkor úgyis közös életet kell kialakitani, egy új, közös otthonban. Ha meg nem, akkor nem mindegy?
Miért is kellene kiemelkedő fizetés? Rengeteg becsületes férfi és komplett család él nem kiemelkedő fizetésből! Én nyugodtabban kötném össze az életemet egy olyan férfival, aki becsületes munkával keveset keres, mint akinek esetlegesen tisztázatlan üzletekből származik magas jövedelme! S ha meg becsületes munkával jól keres, az egy jó dolog, de nem ezalapján fogom őt választani, sőt, ha nem passzol emberileg, 100% hogy nem őt fogom, hanem a szegényebb srácot!
Férjet, szerelmet, apát, gyengédséget, érzelmi biztonságot nem lehet pénzért megvenni, pénzben mérni!
És aki itt előttem azt irta, hogy nem akar nyomorogni majd a gyerekeivel, azt azért megkérdezném, hány egyedülálló édesanya neveli és tartja el a gyerekét, mert nincs férfi az életükben?
Ehhez képest nektek egy szerényebb jövedelmű férfi már nem is elég, nektek rögtön olyan kell, aki mellett dől a pénz.
Ugyanmár!
Én amikor megismertem a férjemet 28 évesen a szüleivel élt. Nem volt lakása, nem volt jóformán semmilye. Dolgozott, becsületes volt, nem drogozott, nem ivott. Tetszett nagyon, és írtó jó humora volt ( ma is van) Összejöttem vele. Amikor komolyabbá fordult a kapcsolatunk, és úgy döntöttünk, hogy közös életet folyatatunk, akkor összeköltöztünk, és mindketten gyűjtöttük a pénzt, hogy legyen lakásunk, mindenünk. 18 éve vagyunk házasok. Pár éve vettük meg a második lakásunkat. Az egyikben mi élünk, a másikat kiadjuk. Mindkettőnknek van autója, mindenünk megvan.
Elég szomorú, hogy ma minden a pénz körül mozog.
Ha egy nőnek van lakása, vagyona, pénze az keressen hasonló anyagiakkal bíró férfit. Ha a nőnek sincs semmilye az ne várja már el, hogy a férfinak mindene legyen. Ketten is meg lehet szeretzni mindent.
Amikor a ferjemmel osszejottunk semmink nem volt mindent kozosen ertunk el amink volt.
Aztan luxus kocsik luxus markak aztan amikor a ferjemnek rosszabb evei voltak es csak en dolgoztam tobbet veszekedtunk mert 1 en is aggodtam 2 mert utalta hogy nem tud most mit csinalni nem erezte jol magat de sose hagytam el segitettem neki hogy jobb legyen. Mi voltunk egyutt lent aztan nagyon fent aztan lejjebb mint elotte. De mindig is egyutt.
Ha szeretsz valakit nem ez a lenyeg. Sosem lehet tudni mit hoz az elet.
Lehetsz te is gazdag de a no is lehet rosszabb helyzetbe! Senki ne felejtse ezt el.
#11 tanulságos és szép példa az életetek :)
arról, hogy a gazdagok is ugyanolyan emberek és a szegények is - sőt, talán UGYANAZOK - csak más időben
arról, hogy ezek szerint a luxus közepette sem felejtettétek el, mi az igazán fontos az életben
és az összetartozásról, a szeretetről, emberi értékekről
Bár kötelező olvasmánnyá lehetne tenni itt a gyakorin az irásodat! Nagyon sok fiatalnak kellene sajnos tanulnia belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!