Szerintetek az a rosszabb, ha egyszülős családban nevelkedik valaki vagy az, ha nevelőszülőkhöz kerül?
Engem csak apam nevelt mert anyukam meghalt. Boldogan eltunk majd osszeszedett nekunk egy nevelo anyat es hidd el rosszabb, nem tekintettuk anyanknak es o sem fogadott minket. Szerencsere szetmentek.
Szerintem egesz pici kortol ha szeretetben nevelnek a neveloszulok es sajatjukkent tekintenek rad akkor az is nagyon jo de megis csak az egy szulo a sajat szulod. Igaz nem mindegy hogy ut/vag alkoholizal az az egy szulod vagy a neveloszuloid szeretnek es vigyaznak rad.
Sok szempontbol meglehet kozeliteni, szerintem nincs ra helyes valasz
Legalább az egyik szülő legyen a sajátod.
Ha végképp nem megy a nevelés; rokonoknál helyet keresni,
úgy, ahogy a Szentírás mondja.
Nevelő szülő sokkal roszabb szerintem
Anyukám egyedül tart el hármónkat mindent megtesz azért hogy ne szemvedjünk semmibe se hiányt.
Van egy osztálytársam nevelőszülei vannak de rosszul bánnak vele nagyon szigorúak este fél 9 után már alvás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!