Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnél egy rosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy rosszabb egzisztenciájú férfival?

Figyelt kérdés
Aki dolgozik, normális életet él, vonzódsz hozzá, de anyagiak terén nem üti meg a te szintedet, nincs saját lakása, kiemelkedő fizetése stb.

2020. febr. 3. 22:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%

Persze, ha képes ezt felnőtt módon kezelni, mert eddig csak az ellenkezőjével találkoztam.

30N

2020. febr. 4. 01:12
 12/31 anonim ***** válasza:
64%

Az alap válasz nyilván az, hogy igen. Ha az ember el tudja tartani magát, megteheti, hogy ne másból akarjon megélni.

Itt a szép gondolat. De a valóság az, hogy legtöbb esetben a pasi kellemetlenül érzi magát, ha a barátnője többet keres (ha sokkal). Férfiatlannak érzi magát tőle, és a feszültség idővel egyre fokozódik ha a különbségek nem egyenlítődnek ki. A többit mindenkinek a maga fantáziájára bízom. Az ilyesmi nagy feszültséget tud generálni és mivel a legtöbb ember nem tud őszintén, megnyílni és leülni, megbeszélni a problémát, ezért többnyire ennek nincs jó vége.

2020. febr. 4. 01:14
 13/31 anonim válasza:
60%

12 . Koszonjunk erre enis nagyon buszke vagyok. Remelem sokan rajonnek majd az evek soran hogy a penz az csak egy ezkoz amivel sok jo dolgot erhetsz el de egyaltalan nem boldogit, renegeteg stresszel jar, es ha egyszer az elet olyan helyzetett hozz nagyon nehez hozzaszokni hogy mar megvaltoztak a dolgok. Sokan bele is betegednek ebbe, annyira elhittek hogy a penz az elet ha nincs sok penz nincs elet sem.

Mert a penz nem egy allando dolog! A vilag osszes penzet el lehet kolteni, eleg rovid idon belul.

Egyebkent igy csak az fog gondolkozni aki mar atelte milyen az ha megvan mindened, utana jon ra az ember hogy aminek elotte 1 hetig orultem ma mar csak addig amig kicsomagolom...

Hozza teszem 30 evesek sem vagyunk. Mi eleg koran rajottunk erre. Egyaltalan nem banom. Most is egy nehez idoszakban vagyunk de tudom hogy lesz kiut, mert kepesek vagyunk alazatosak lenni.

Nem ertem ezt a sok lepontozot. 😊

Hogy tudtok ennyire negativan hozza allni az elethez? Kivanom hogy legyen fontosabb ertekeitek az eletben mint a penz es pozicio!

Ha meg nem eltetek at kivanom eljetek at es lassatok tisztan, talaljatok meg azt az embert akivel egy lehet a sorsotok.

2020. febr. 4. 03:15
 14/31 anonim válasza:
36%

Tudom hogy a mai vilag nagyon eltorzult. Mindenki mutogatja amilye van. Mindenki kisebbsegi komplexussal kuzd anyagiakban, kinezetben, kapcsolatokban. Sajnos a social media is teljesen elhitette az emberekkel hogy van tokeletes! Nincs.

Egyebkent kerdezo a kerdesedre visszaterve, ha ez a lany ezert nem lesz veled akkor o nem a te parod.

Ha csak te erzed ugy hogy alatta vagy akkor probalj meg tenni erte hogy elerd azt a szintet amit szeretnel, ha pedig te elegedett vagy ezzel az elettel keress olyan not aki szinten igy erez.

Aki elegedett magaval az nem bant masokat.

Masreszt azert az teny hogy mindig a ferfinak kell lennie a dominansabbnak ugy gondolom ez igy egeszseges ugyhogy hosszutavon. Keress olyan not aki hozzad valo mert lehet ha az elejen nem is de kesobb lehet nem fog mukodni.

2020. febr. 4. 03:20
 15/31 anonim ***** válasza:
41%

Parom 180 ezer korul keresett, mikor osszejottunk, azota “csak” egy 100-assal keres tobbet, de ertelmes ember, nem szorja a penzt, ugyan mindketten dohanyzunk, de ennyi belefer, nekem van sajat lakasom, igy a kiadasaink nem annyira magasak. (Nincs hitel.) Nem sajnalja a penzt programra, nyaralasra, vagy barmilyen szukseges kiadasra. Mivel ert ahhoz amit csinal es megbizhato ember, altalaban ha van elorelepesi lehetoseg, megkeresik ot is vele.

Viszont volt olyan parom is elotte, aki szinten dolgozott mondhatni rendesen, de orokosen elegedetlenkedett, sajnalt barmire penzt kiadni, a munkat epp annyira vette komolyan, hogy ne rugjak ki, es gyakorlatilag a fel szemelyiseget az hatarozta meg, hogy o “csoro”. Vele nem maradtam egyutt.

Szoval nem mindegy, hogy hogyan all az ember a temahoz, van aki a vilagot hibaztatja es azt gondolja, csak azok jutnak elore akik benyalnak valakinek, es neki “elvei” vannak tehat ugy gondolja, az o sorsa az orok szegenyseg. Meg van a normalis ember, aki nem foglalkozik baromsagokkal, csak dolgozik, elvezi az eletet es megragadja a lehetosegeket.

Szoval nem az a kerdes, hogy osszejonnek-e valakivel aki x osszeget keres, hanem hogy meddig maradnek egyutt aztan vele. Nekem nem az a celom, hogy orokre sporolgatni kelljen egy kozepes fizetesbol, a ferfinak se ez legyen.

2020. febr. 4. 05:14
 16/31 anonim ***** válasza:
61%
Párom nagyon jól keres, én egy hajszállal jobban. Egyáltalán nem okoz gondot. A hónap végén nekem lényegesen több marad, mert ő dohányzik, többet jár autóval és hitelt is törleszt. Ha elmegyünk valahova, ő hív meg engem kajára, ő fizeti a belépőt stb. De amíg egyikünk sem kerül mínuszba, addig szerintem jól van ez így. A hónap végén megmaradt pénz úgyis közös célokra megy, mint új lakás, nyaralás, felújítás stb, így szinte teljesen mindegy, hogy melyikünk pénzét mire költjük.
2020. febr. 4. 05:25
 17/31 anonim ***** válasza:
60%
Férfiként mondom, hogy annak mindig van oka, hogy valaki egy lecsúszott alak (legyen akár férfi, akár nő az illető). Többnyire elhibázott döntések, rossz életvitel, helytelen világlátás következménye.
2020. febr. 4. 06:23
 18/31 anonim ***** válasza:
86%

Egy szegény férfi is találhat párt magának, csak ne olyat keressen akinek "már mindene megvan".

Ez vonatkozik a nőre is.

Egy gyári munkás pasi és egy ügyvéd nő, nem igazán illik össze. Fordítva sem.

Mindig csak veszekedés lesz a pénz miatt. Vagy azért mert a pasi kiherélve érzi magát a kapcsolatban, vagy azért, mert a nő szerint a férfi többre képes.

Mikor mi összejöttünk a férjemmel, ő dolgozott egy irodában 130ezerért. Én akkor végeztem az okjvel. KB énis 140-150ért helyezkedtem el. Aztán mind a ketten törekedtünk a jobbra, most mind a ketten 400 felett keresünk, van házunk, van kocsink. Nincs veszekedés. Amink van, együtt építettük fel, ugyanannyit raktunk mindenbe.

Szerintem fontos, hogy hasonló egzisztenciából válasszunk párt, normális embereknél rossz érzés, ha ő csak beleül a jóba, abba amiért más dolgozott meg. Normális embereknél és nem az aranyásóknál.

2020. febr. 4. 07:05
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Pasastól függ. Veled konkrétan nem, hisz egyértelmű hogy számodra lényeges a nő pénze. Én meg nem csípem ha ki akarnak használni.
2020. febr. 4. 07:43
 20/31 anonim ***** válasza:
29%
Összejöttem vele. Habozás, gondolkodás nélkül, életem legjobb döntése volt. Olyan boldog vagyok vele, mint soha azelőtt. Nem a pénz számít, sosem az számított. Mellette boldognak, kiegyensúlyozottnak, nyugodtnak érzem magam, biztonságban, ő komoly, megbízható, felelősségteljes ember, akivel lehet tervezni, és ez nekem nagyon fontos. Tökéletes számomra kívül-belül, igazi társ.
2020. febr. 4. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!