Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnél egy rosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy rosszabb egzisztenciájú férfival?

Figyelt kérdés
Aki dolgozik, normális életet él, vonzódsz hozzá, de anyagiak terén nem üti meg a te szintedet, nincs saját lakása, kiemelkedő fizetése stb.

2020. febr. 3. 22:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

össze is jöttem! ugyanis mindent megkapok tőle, az ölelést, csókokat és csodás szerelmet! letojom, hogy csóró és nem is érdekli a pénz.. én se villantok a pénzzel, ingatlanokba fektetem és ráadásul egy csotrogány biciklivel járok és fülig ér a szám a boldogságtól.

Az exem savanyú képét szoktam látni a luxusautójában..egy mosolyt nem tud ráerőltetni!

2020. febr. 4. 11:37
 22/31 anonim ***** válasza:
97%
Én két olyannal jöttem össze, akik mindketten hitellel terheltek voltak (nem lakáshitellel, hanem szükségtelenül felvett autó- és fogyasztási hitellel), és a válság kellős közepén otthagyták a munkahelyüket, anélkül, hogy új munkát szereztek volna előtte, majd tőlem várták mindketten, hogy eltartom őket, az ostobaságból felvett hitelük miatt. Akkor rájöttem, hogy ha valaki ennyire csóró, az a rossz döntéseiből is ered, és ha betársulok ilyen mellé, fizethetem az ő hibás döntéseinek az árát - szó szerint fizethetem - évekig.
2020. febr. 4. 11:42
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Na igen. Azért az is számít, hogy valaki 20-23 évesen csóró, mert ő még éppen csak elkezdte a saját felnőtt életét élni.

Vagy egy 36 éves csóróról van szó, akinek bőven lett volna ideje valamit (akármit), letenni az asztalra.

És itt most nem luxus autóról van szó, hanem akár csak egy ócska suzukiról, de ha valakinek semmilye nincsen csak 8 hitele 35 évesen, az hiába egy csupaszív ember, egyben lúzer is.

2020. febr. 4. 11:50
 24/31 anonim ***** válasza:
69%
A kérdés nem csóró férfira, hanem tőlem rosszabb egzisztenciájú férfira vonatkozott.
2020. febr. 4. 11:52
 25/31 anonim ***** válasza:
96%

Nem hiszem. De ez nagyon függ a férfi gondolkodásától. Lehet, hogy épp rossz(abb) az egzisztenciája, de olyan a mindset-je, hogy tudod, hogy felépít magának mindent, csak idő kérdése.

És igen, az sem mindegy, hogy egy huszonéves férfiról beszélünk, aki nemrég végzett az egyetemmel, vagy egy harminc-negyvenévesről, akinek 10-20 éve volt letenni valami az asztalra, de valamiért mégsem sikerült neki.

Volt csóróbb pasim, aki épp jobb melót keresett, na ez ment hónapokig, amikor leesett, hogy esze ágában sincs különösebb erőfeszítést tenni bármi jobb lehetőségért, és simán elnézte, hogy én fedezem a bevásárlásokat, meg a programok nagy részét. Az ilyennel hogy lehet tervezni?

Viszont volt olyan is, aki szintén nem keresett jól, de nagyon keményen dolgozott, hogy előrelépjen. Na, igaz már nem vagyunk együtt, de néha beszélünk, megvette az első lakását 35 évesen, megházasodott, tök jó munkája lett, amit szeret csinálni stb.

Azt mondom, hogy a mindset fontosabb, de azt tapasztalom, hogy egy bizonyos kor után, ha az ember addig s..rt az egzisztenciájára, akkor azon a szinten is marad.

2020. febr. 4. 12:14
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért az az első randiból lejön, hogy valaki törekvő természetű, vagy jó neki vegetálva is. A habitusból látszik. Amikor elmondja, hogy van egy anyagi problémája, de rövidesen kiderül, hogy van egy másik is, azután egy harmadik, és rájössz, hogy az ő megoldástervének része a TE jövedelmed is, miközben benned már szól a sziréna, hogy lehúzós a pasi, és ahogy ő sürgetné az összebútorozást, te annál inkább fázol attól, hogy a te hátteredre építse rá magát, miután a maga hátterét vagy fel sem építette 41 éves korára...
2020. febr. 4. 12:38
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Össze is jöttem - és nem sült el jól.

Sosem érdekelt a pénz. Ő kedves volt, rendes, átlagos és vicces. Össze illő pár voltunk amúgy. Én voltam 25 ő 33. Én örököltem egy lakást, volt viszont diplomám, dolgoztam. Neki egy 10 éves autója volt csak 33 évesen egy jó szakmával (ács). Nyilván nem kérdeztem rá, hogy van-e megtakarítása, elvégre magánügy. Nos, talán rákérdezhettem volna. Nulla forintja volt akkor is, a házasságunk alatt is lehúzott teljesen, és a válás óta is így él. Londonban dolgozik. Mások azért mennek ki, hogy pár év alatt megszedjék magukat, ő csak adósságot halmozott fel. Nem véletlenül alacsony az egzisztenciája, a pénz szabályosan kifolyik a kezei közül. Persze jólelkű, adogat a rokonoknak is stb. De férfi létére teljesen logikátlanul él, a mának él de nem örömből mert szorong, hogy nincs semmije.

Már évek óta egyedül vagyok és azóta nem nyomorgok mióta egyedül nevelem a gyereket. Tartásdíjat néha fizet, ha van épp munkája.

Félreértés ne essék, nekem nagy segítség volt az öröklött lakás, de én lediplomáztam és dolgoztam egész életemben. A másiktól is ezt várom el most már, kevesebbel nem érem be. Ha egyedül maradok, hát egyedül. Nyilván nem ez az egyetlen szűrő, de én már pontosan tudom, mennyire tönkreteszi a nyomor meg a rossz anyagi kultúra, a vesztes mentalitás a szerelmet.

2020. febr. 4. 12:40
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy ismerős nő, aki nagy szerelemből összejött egy pasival. A nőnek átlagos munkája-lakása volt, a férfinek átlagos munkája, de mindenét elvitte az albérlet. Odaköltözött a nőhöz, és kb. a második héttől meghalt a kapcsolat, mert a pasi miután betette a fenekét, többé meg se látta a nőt, még csak nem is beszélt vele többé azon kívül, hogy szia, ült a szgépe előtt, és "kilépett" az emberi kapcsolatból, élvezte a lakás melegét, a tele hűtőt, a nő megszűnt a számára. Hamarosan az is kiderült, hogy alkoholista, nem tudom, mi lett velük azóta.
2020. febr. 4. 13:36
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Arra akarok kilukadni, hogy ha valakinek 30-40 év fölött nincs semmije, az valószínűleg elveri valamire a keresetét. Leggyakrabban csendben elisszák, ismerek olyat, aki havi 50-60 ezret eldohányzik, ismertem egy olyat is, akitől a családja kérte el minden pénzét mindig, pedig már nem velük élt, az öreg anyja elköltött mindent. Egyik rokonom szomszédja meg amíg van egy fillérje is, megállás nélkül vásárolgat a netről, értelmetlen dolgokat, aztán a rezsit meg nem tudja befizetni. Szóval a szerény anyagi körülményeknek sokszor, nagyon sokszor az illető maga az oka.
2020. febr. 4. 14:15
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősi körben egy család nem tudott ellenállni a szállodás hétvégéknek, amikor úrnak érezhették magukat, és a rezsi helyett is erre költöttek, meg a lakáshitel törlesztése helyett is folyton wellness-hétvégéztek. Elvitte a bank a házukat, most bérelt panelban zsúfolódnak össze. Nagyon meg kell nézni, hogy az a dolgozó, normális életet élő de szerény anyagiakkal rendelkező hogy és mint osztja be a pénzét, mert a tiedet is úgy fogja beosztani, ha az övé elfogy, nyilván a te jövedelmeden a sor a megélhetésben. És mindjárt azt látod, hogy fújja ki a szél az ablakon a keresetedet, mert az övét kell kipótolgatnod.
2020. febr. 4. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!