Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnél egy olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan férfival akinek van gyereke?

Figyelt kérdés

De pl a gyerek nem él vele.

(Nyilván a törvények miatt nem pedig azért mert nem apatipus)

2020. ápr. 30. 17:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
60%

Nem,talán 60 felett mást mondanék.

39N

2020. ápr. 30. 20:56
 22/37 anonim ***** válasza:
40%

Annyi előnye van, hogy legalább lehet látni hogyan viszonyul a gyerekekhez, mennyire foglalkozik a gyerekével.

Mondjuk lehet itt meg kellett volna mondanod, melyik korosztályt célzod a kérdéssel. Mert nagyon nem mindegy, hogy huszas évei elején jár a nő vagy a negyvenes éveinél. Vagy a kettő között hol.

(nem olvastam a válaszokat, ha esetleg kommentben megírtad)

2020. ápr. 30. 21:33
 23/37 A kérdező kommentje:

31/f

Azaz azt a női korosztályt ami ehhez a korhoz illik

2020. ápr. 30. 21:37
 24/37 anonim ***** válasza:
10%
20! Leírtam hogy rühellem a kölköket! Ezen mit nem értesz?!
2020. ápr. 30. 21:42
 25/37 anonim ***** válasza:
84%
Érti ő, csak meglepődött, hogy vannak ilyen undorító nők. Nem azzal van a baj, hogy nem akarod másét nevelni, az érthető. Csak ezzel a paraszt, intoleráns stílussal nehéz elképzelni hogy a te gyereked jól nevelt. Mondjuk a saját fogalmaid szerit persze biztos....
2020. ápr. 30. 21:58
 26/37 anonim ***** válasza:
5%

Aki nem házasságban elli a kölykeit, annak fattya, törvénytelen gyereke van. Ezt annak idején is így nevezték, most is ez a neve. Tehát nem undorító ahogy róluk fogalmaztam 😃 !

A sajátom más! Az az enyém és a FÉRJEMÉ! Ha neki lenne kölke valami lerozzant leharcolt tyúktól, akkor lehet hogy még meg is tudtam volna szokni hogy van, esetleg megszeretni, mivel a férjem szeretem annyira hogy elfogadom a borjút is vele együtt! Persze nem mindenkinél van ez így! Volt olyan ex ahol volt egy pulyája, de mivel nem fizette a gyt t., így nem is látta. Talán 3 évente elővette a kölyköt és előadta a nagy és szuper apa vagyok típust. Az már más történet, a lényeg hogy ott sem kellett elviselni más neveletlen utódját! Többi férfinál kizáró ok volt nálam a gyerek!

2020. ápr. 30. 22:40
 27/37 anonim ***** válasza:

De akár vissza is lehetne fordítani a kérdést kérdező!

Te Összejönnél egy olyan nővel, akinek van gyereke? Akár vele vagy nélküle élne az a gyerek.

2020. ápr. 30. 22:43
 28/37 A kérdező kommentje:
az biztos hogy okozna nekem egy kis fejtörést, viszont ha azt kapom tőle amire vágyom és olyan aki mellet érzem hogy boldog tudok lenni úgy igen, megprobálnám és adnék neki esélyt és én is igy állnék hozzá hogy tisztalap.
2020. ápr. 30. 23:19
 29/37 anonim ***** válasza:
56%

Atyavilág ez az 59% sokkolóan unintelligens, régen kerekedtek ki a szemeim ennyire válasz olvasása közben, minősíthetetlen ez a stílus...

Engem nem zavarna ha lenne gyereke. Ugyan már nekem is van de amikor még nem volt akkor sem éreztem ellenszenvet meglévő gyerek irányába, főleg ha egyébként minden stimmelt kettőnk között.

2020. máj. 1. 00:28
 30/37 anonim ***** válasza:
19%
Akkor kerekedjen csak 😃
2020. máj. 1. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!