Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnél egy olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan férfival akinek van gyereke?

Figyelt kérdés

De pl a gyerek nem él vele.

(Nyilván a törvények miatt nem pedig azért mert nem apatipus)

2020. ápr. 30. 17:40
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
41%
Természetesen. Mondjuk nekem is van gyerekem, de ha nem volna, akkor sem lenne akadály.
2020. ápr. 30. 17:42
 2/37 anonim ***** válasza:
43%

Persze! Akinek gyereke van az talan esetek többségében tud a gyerekhez ugy viszonyulni hogy nem tesz különbséget a sajátja meg a masiké között. De a forditottjara is van pelda. Szerintem.

N

2020. ápr. 30. 17:44
 3/37 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Nekem sincs és még fiatalnak tartom magam ehhez. 30 fölött lehet már mást mondanék. De egyelöre találok gyermektelen férfit is.
2020. ápr. 30. 17:46
 4/37 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Nem akarnék minden vagy minden második hétvégét más gyerekével tölteni. Bár én fiatal vagyok még és nem különösebben szeretem a gyerekeket sem. Kb 15év feletti gyerekkel már ellennék de akkor meg a férfi lenne túl idős hozzám.
2020. ápr. 30. 17:50
 5/37 anonim ***** válasza:
89%
Kizárt. Én saját gyereket szeretnék, nem pedig másét kerülgetni minden iskolai szünetben és a hétvégéken is.
2020. ápr. 30. 18:00
 6/37 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen kizárt. Rohadtul nem érdekel más gyereke, sem a hisztije sem exanyuci.
2020. ápr. 30. 18:17
 7/37 anonim ***** válasza:
19%
4-6. válaszolók kész főnyeremények a férfiak számára ;) ja nem
2020. ápr. 30. 18:23
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy én szeretnék saját gyereket, sőt valószínűleg többet is (2-t biztos). Na most egyrészt ebben is egyeznünk kell, másrészt nem mehet a fizetése túl nagy része gyerektartásra, mert akkor pedig a jelenlegi családjának nem marad.

26/N

2020. ápr. 30. 18:26
 9/37 anonim ***** válasza:
66%
Én azt nem értem, hogy miért van lepontozva az, aki igen. Én elvált anyaként kimondottan ilyen férfinek örülnék. De lánykoromban sem zavart volna, mert mindig szerettem a gyerekeket. Ez most miért baj? Értem én, hogy más nem, és totál el is fogadom a véleményüket, megértem őket, hogy fiatalon nem akarják ezt....de nem lehet az embereknek eltérő véleményük egy kérdésben? Meglep a tolerancia hiánya.
2020. ápr. 30. 18:26
 10/37 anonim ***** válasza:
59%
Ha már felnőtt vagy nagyobb akkor igen.
2020. ápr. 30. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!