Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyan férfival, aki 25 évvel idősebb nálad, de tényleg mindent megtesz érted?
Figyelmes, odaadó, úriemberként viselkedik. Nincs számára akadály, hogy veled lehessen. Hosszútávra tervez veled, nem filléreskedik, az egyetlen gond, hogy nem érzel iránta vonzalmat. Jóképű, de nem fog meg különösebben semmivel.
Ezek ellenére is összejönnél vele?
Ha kicsit sem vonzódom hozzá,akkor nem. A korkülönbség tényleg nem érdekel :)
L
Apám 25 évvel idősebb nálam pont, és mindent megtesz értem, és nem, nem jönnék össze se vele, se egy korabeli másik férfival sem.
"Hosszútávra tervez veled" Lol aha, csak neki a hosszútáv az feleannyi idő, mint ami számodra a hosszútáv :DDDDD Aztán ott állsz majd özvegyként 50 évesen, amikor más normális párok még épphogy elkezdenek belépni az idős korba EGYÜTT. Nem, el sem gondolkodnék azon, hogy bármi legyen köztem és egy idősebb ember között.
Csak akkor, ha te vagy Dolph Lundgren, bár ő 33 évvel idősebb tőlem :D, egyébként pedig felejtős.
Apukámmal kitűnő a kapcsolatom és nem vagyok apakomplexusos. :)
Ja max akkor, ha Dolph :D
Vagy Rutger Hauer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!