Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyan férfival, aki 25 évvel idősebb nálad, de tényleg mindent megtesz érted?
Figyelmes, odaadó, úriemberként viselkedik. Nincs számára akadály, hogy veled lehessen. Hosszútávra tervez veled, nem filléreskedik, az egyetlen gond, hogy nem érzel iránta vonzalmat. Jóképű, de nem fog meg különösebben semmivel.
Ezek ellenére is összejönnél vele?
Nekem a pàrom 25 ével idôssebb ,de én vonzodok is hozzà.
Ugy hogy nem érzel vonzalmat ink hadjad!
Nekem az önmagában nem indok a párkapcsolatra, hogy ő kedvel engem és mindent megtesz értem. Ha bennem nincs vonzalom és szimpátia, akkor nem fogok vele összejönni, kortól teljesen függetlenül.
Amúgy a saját korosztályomban is vannak bőven olyanok, akik megfelelnek a leírásnak, és még vonzódom is hozzájuk. Azt hiszem, inkább őket választanám, köszi.
Ha nem vonz akkor teljesen mindegy hány éves.
25/N
Összegezve: nem vonzódsz hozzá, nem szerettél belé.
Akkor miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!