Összejönnél egy olyan férfival, aki 11 évvel idősebb nála, d és a külseje nem is tetszik?
Nagyon jó barátom, de többet érez irántam. Én is nagyon szeretem, de csak mint barátot. Viszont szerintem lassan már valami szerelem-féleség bennem is kezd lenni.. De 11 évvel idősebb nálam, és tényleg nem jön be, nem tartom helyesnek...
Nagyon vágyok most egy társra.. Szerintetek mit csináljak?
Azért ne legyél vele együtt, mert épp pasihiányod van.
Ha beleszeretsz, akkor igen. De előre ne.
javítás:
*idősebb nálad, és ...
Bocsi csak siettem, mert most dolgom van..
Ha nem jön be, akkor nem fogsz beleszeretni.
Azért meg tényleg ne kezdj ki vele, hogy legyen barátod...
Ha ő többet érez irántad, az nem barátság... Végig reménykedni fog, te meg csak kínozod.
Ha "bele fogsz szeretni", mi a kérdés? Addig ne csinálj semmit. Ha meg beleszerettél, úgyis adódik. Olyan szépnek fogod látni, hogy ihaj! :) Tapasztalat.
11 év... nem kevés, de attól függ, hány éves vagy. Ha 15, akkor kerüld el, ha 20, akkor már belefér. Ha 25-30, akkor nem kérdés, nincs benne semmi fura.
A Te helyedben nem. És nem azért, mert 11 évvel idősebb.
"Én is nagyon szeretem, de csak mint barátot." "Nagyon vágyok most egy társra." Ezért...
Ha TÉNYLEG szerelemmel szereted, akkor jöjjetek össze. Csak azért, hogy legyen valakid és hátha kialakul majd több is a "sima" szeretetnél, azért ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!