Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél egy olyan férfival...

Összejönnél egy olyan férfival, aki 11 évvel idősebb nála, d és a külseje nem is tetszik?

Figyelt kérdés

Nagyon jó barátom, de többet érez irántam. Én is nagyon szeretem, de csak mint barátot. Viszont szerintem lassan már valami szerelem-féleség bennem is kezd lenni.. De 11 évvel idősebb nálam, és tényleg nem jön be, nem tartom helyesnek...

Nagyon vágyok most egy társra.. Szerintetek mit csináljak?

2011. szept. 20. 16:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Parom 15 evvel idosebb es oszinten szolva nem egy adonisz. Viszont a vonzalom megvolt az elejetol, soha senki elott nem titkoltuk egymast. Szerelmesek vagyunk, nemreg szuletett kisbabank. Minden tokeletes.
2011. szept. 21. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!