Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél egy olyan férfival...

Összejönnél egy olyan férfival, aki 11 évvel idősebb nála, d és a külseje nem is tetszik?

Figyelt kérdés

Nagyon jó barátom, de többet érez irántam. Én is nagyon szeretem, de csak mint barátot. Viszont szerintem lassan már valami szerelem-féleség bennem is kezd lenni.. De 11 évvel idősebb nálam, és tényleg nem jön be, nem tartom helyesnek...

Nagyon vágyok most egy társra.. Szerintetek mit csináljak?

2011. szept. 20. 16:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
ha már felteszed ezt a kérdést akkor nem. az ember ilysmin nem gondolkozik ha szerelmes.látszik hogy csak magadat győzködöd hogy szerelmes leszel és várod a megerősítést a külvilágtól.
2011. szept. 20. 16:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Jöttem már össze, még ennél is idősebbel, akinek nem igazán jött be először a külseje sem. De én azért, mert ettől függetlenül nagyon beleszerettem és utána már megszépült a szememben.

Úgyhogy én a helyedben várnék valakire akit tényleg tudok szeretni, nem csak barátilag és nem csak bebeszélem magamnak, hogy már van valami "szerelem-féleség" is.

2011. szept. 20. 16:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
én összejöttem. pasihiányom volt, épp egy szakítás után voltam és belementem a kapcsolatba. nekem sem tetszett különösebben, 18 évvel idősebb volt. nem lett semmi jó vége, rámtelepedett, nem bírtam lezárni a kapcsolatot csak másfél év után nagy nehezen. én már semmiképp nem jönnék össze olyan férfival aki már az elején nem tetszik, mert később sem fog megtetszeni.
2011. szept. 20. 16:54
 14/21 A kérdező kommentje:

Igen vágyok egy társra, de nem görcsösen. Ha jön akkor oké, de nem keresek görcsösen pasit.

Egyszerűen csak jól elvagyunk, és egyre többet gondolok rá, és nagyon hiányzik amikor nem talizunk..

2011. szept. 20. 17:13
 15/21 anonim ***** válasza:

Na azt nem értem....

Hiányzik ha nem vagy vele,lefeküdtél vele de nem tetszik...

Akkor minek feküdtél le egy olyan emberel aki nem tetszik?

Nekem ha valaki nem tetszik hiába rendes meg megértő de bottal sem érnék hozzá ha nem érzek a külseje miatt vonzalmat.Akkor keressél egy olyat aki jól néz ki és tetszik,de amúgy meg egy seg.gfej,nem tudok mást javasolni.Akkor talán rájössz hogy mi fontosabb neked a külső vagy a belső értékek..megértelek amúgy csak nem értem hogy akkor minek feküdtél le vele??

2011. szept. 20. 17:45
 16/21 A kérdező kommentje:
A szexuális vonzalom megvan, csak utcán nem szeretek mutatkozni vele.. :/
2011. szept. 20. 17:52
 17/21 Nickiii ***** válasza:
18%
Hidd el, ha beleszeretsz, meg fog szépülni. Én is voltam így. Az elején teljesen taszított a srác, mikor bemutatták nekem. Nem mondom, hogy ronda volt, csak egyáltalán nem tetszett. Viszont, elkezdtem vele beszélgetni, egyre többet találkoztunk, a végén egymásba szerettünk. És ismerősöknek akik bemutattak neki, pár hónap múlva olyanokat mondtam, hogy nekem van a leghelyesebb és legcsodálatosabb pasim, és ezt így is gondoltam. Mindannyian csak mosolyogtak :)
2011. szept. 20. 17:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen kapcsolatom, összejöttem egy sráccal, aki számomra ronda is volt, nem is voltam szerelmes, csak nagyon kedves volt és szimpatikus és ő teljesen odavolt... meggyőztem magam, hogy rámfér már végre egy normális pasi és belevágtam. Ő egyre szerelmesebb volt és én is igyekeztem az lenni, néha annyira ügyesen bebeszéltem magamnak, hogy tényleg olyasmit éreztem, sőt hiányzott is időnként, de a szívemet nem tudtam becsapni, mert állandóan (és most nem kamuzok) fizikai betegségeim lettek a szextől, állandóan felfázásos meg nőgyógyászati tüneteim voltak, de akkor nem is gondoltam arra, hogy tudat alatt hárítom az egész kapcsolatot. Aztán elhúztam ezt jópár hónapig, mire végre tudatosult, hogy ha megszakadok se tudom őt igazán olyan vonzalommal szeretni, ahogy egy férfit kéne és ki akartam lépni. Ő sírt, teljesen kikészült, nekem is hiányzott, így visszafogadtam, de megint eltelt úgy fél év és addigra már én készültem ki ettől idegileg meg fizikailag is, de teljesen. Már pszichiáterhez vitt anyám, mert iszonyú szorongásos rohamaim meg fejfájásaim voltak. Ott értettem meg, hogy azonnal ki kell lépnem ebből a helyzetből. Én ezt majdnem 1 évig húztam, és örök tanulságul szolgál, hogy SOHA többé nem megyek bele így egy kapcsolatba, hogy nem érzek igazi vágyat, szerelmet valaki iránt, még akkor se, ha egyedül halok meg. Jól gondold meg, mit csinálsz, mondjuk lehet hogy másnak ez így is működne, hogy nem vonzódik különösebben és nem kívánja a másikat, de nekem ehhez nincs elég erős gyomrom, azt már leszűrtem.

25 N

2011. szept. 20. 18:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Akkor kérj gondolkodási időt. Ha a szerelemhez idő kell, a kapcsolat sem sürgős.
2011. szept. 20. 21:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, vagy ő hány éves?
2011. szept. 20. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!