Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyekasszonyok! Ha egy férfiú így közeledne felétek hogy reagálnátok?
Az autó oké, de a jelenleg szalonból kapható Alfa Romeok között a sportkocsi nem igazán szerepel a kínálatban - a Giulia meg gyönyörűszép, persze, és a maga nemében tökéletes, ott tényleg érződik, hogy mindent beleadtak a tervezők és a mérnökök is, viszont még mindig nem az a fajta autó, amire azt mondom, hogy az elérhetetlen luxus kategória, hogy különlegesség legyen. Ha a régi sportkocsi alfákat nézzük, akkor meg egy 60-as évek beli spider az bejönne, de az sem az a szint, amire kifejezetten felcsillanna a szemem. A 4C-t meg inkább versenypályán jó használni, a 8C-t meg nem is vagyok benne biztos, hogy józan ember kivinné az utcára. De ha mégis, idegen mellé akkor sem ülnék be.
Na, szóval ennyit az autós részről. Egyébként a tangó az marhára nem olasz. Az meg külön röhejes lenne, ha elkezdene mellettem vonaglani valaki csak úgy némán az utcán, tánc címén.
#12: 44/F nem az én profilom, bár bárcsak az enyém lenne, akkor igazi szívtipró lennék. :)
Amúgy szerintem ez nem is ő, ha jobban megnézitek máshogy ír, meg túl hosszúan is. Nincs benne cuppogás meg ajak nyalogatás se, valamint nincs dialóg, 44/F mindig ír dialógot. Ez tuti valami kamu.
86%-os, egyszer már szerelmet vallottam neked, de akkor figyelmen kívül hagytál, ami a mai napig összeszorítja a szívem, ha eszembe jut. Hogyha mégis meggondolnád magad akkor megtalálsz, mert ha a lelkeink útjainak valóban keresztezniük kell egymást, akkor egymásra találunk. <3 Talán egy szép napon 44/F talpa helyett a tiédet nyalhatom majd. :)
Nem Olaszországból jött ő, hanem Cigándról XD
Sajnálom, nem szeretem a mediterrán típust, az északiak az esetem. Táncolni nem szoktam az utcán, az Alfa Romeo (így, nagybetűvel) pedig nem egy tetszetős márka.
Bakker, te rosszabb vagy, mint az eszkimós!
De legalább ez a mostani agy szüleményed még egész normálisan hangzik a macskakergetős meg oszlopot lefejelős rémálmok után. Írói képességed fejlődött egy szintet.
Azt mondtad, álmaim férfija jönne szembe, erre leírtad az ideálom ellentétét. ://
Ráadásul ez a jelenet olyan visszataszító és nevetséges, hogy akárhogy is nézne ki, vagy körberöhögném vagy elszaladnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!