Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyekasszonyok! Ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyekasszonyok! Ha egy férfiú így közeledne felétek hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Sétáltok az utcán egy meleg csendes tavaszi napon. Izzik a levegő körülötettek ahogy lépdeltek a járda kövén amikor arra lesztek figyelmesek hogy szembe jön veletek álmaitok férfija. Magas barna hajú barna szemű izmos testalkatú borostás egy igazi olasz csődör. Elővenné az alfa romeójának a kulcsát amin úgy csillanna meg a fény mint a ti szemetekben amikor meglátjátok az imádott férfit. Elkapna titeket és miután táncoltatok egy ízig vérig szerelemtől fűtött tangót az utca forgatagában utána beinvitálna titeket az imádott olasz sportkocsijába és elvinne titeket egy kéjutazásra.
2020. ápr. 26. 18:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Mâr megint te vagy pistike. Nem unod.még?
2020. ápr. 26. 18:44
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Lemaradt, hogy 44F.
2020. ápr. 26. 18:45
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Ez de nyálas. Utálom az olaszokat.
2020. ápr. 26. 18:46
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
A tangó argentin, nem olasz.
2020. ápr. 26. 18:46
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudok tangózni,de elvihetne tánctanárhoz.
2020. ápr. 26. 18:53
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
Felmerült bennem pár kérdés. Vége van a kijárási korlátozásnak, hogy csak úgy sétálgathatok anélkül, hogy a rendőrök vegzálnának? Megnyitották a határokat, hogy csak úgy megjelenhetnek a vidéki kisvárosomban random olaszok? Vége a szociális távolságtartásnak, hogy csak úgy odajöhet hozzám 2 méternél közelebb táncolni? A tangó amúgy nem valami spanyol tánc? Hirtelen agyhalott lettem, amint megláttam, hogy csak úgy gondolkodás nélkül beülök random idegenek kocsijába?
2020. ápr. 26. 18:55
 7/17 anonim ***** válasza:
91%

Az a helyzet, hogy a barátom olasz. Kint találkoztam vele és itt is élek, és megnyugtatlak, hogy Olaszországban is körberöhögnének egy ilyen próbálkozással. És nem csak a lányok, (elnézést, "hölgyekasszonyok"), hanem mindenki, aki szem és fültanúja.

Egyébként nem ismerném fel a kulcsot, másrészt rákerestem és nem tetszik. Hiába van jogsim, nem vagyok a téma szakértője, de ezer szebb és minőségibb autó kapható, valószínűleg jobb áron is.

2020. ápr. 26. 18:57
 8/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem kellene sem autó sem kulcs, csak egy mindent elsöprő érzés amit kiváltana az illető mikor a szemébe néznék. Ez így pontosan elég lenne.
2020. ápr. 26. 19:02
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
A kulcspörgetés azonnal lelohasztana bennem mindent, nagyon gáz, műmájer viselkedés, a hideg ráz ettől. Ha meg "elkapna", valószínűleg reflexből ellökném magamtól (mert vadidegen ember engem ne taperoljon), nemhogy táncikáljunk (szerelemtől fűtött tangót meg hogyan, ha nem is ismerjük egymást). Értelemszerűen a "maradék" nem történne meg.
2020. ápr. 26. 19:09
 10/17 A kérdező kommentje:
F/44
2020. ápr. 26. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!