Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Hogy álltok ahhoz, hogy a szerelmetek reszelje le a bőrkeményedéseiteket a talpaitokon?
Pedikűrt csapasson rajtatok, kényeztetve titeket.
Jöhet az anyázás. 😃
Kort is!
Köszönöm, kekszet nem. Répa kéne nekem inkább.
Ne haragudj a kissé nyers válaszom miatt. :D
Igen, a koronavírus miatt ingerültebb vagyok. :D :D
Pedig nem szoktam ok nélkül bunkó válaszokat írni. Már nagyon várom, hogy elmúljon ez a helyzet, és kimozdulhassak itthonról.
Neked pedig azt kívánom, hogy besétáljon az életedbe egy gyönyörű láb. :)
Igaz ami igaz. :D Fele-fele arányban okozzák az ingerültséget. De a járvány miatt nehezebb répához jutni, na. :D
27/N
Anyázás .
Kor.
Arra gondolok, hogy egyébként nem szokott bőrkeményedéses lenni a lábam, de ha az lenne, akkoris magamnak csinálnám max. Tehát másnak nem engedném. Ez nekem már ahhoz túl intim és személyes dolog lenne; ez nálam nem tartozna másra, még adott esetben a páromra se.
Nem. Még pedikűröshöz sem megyek. A talpamat féltem. Csikis és érzékeny rész. Ha valaki nem hozzáértően kezeli a bőrkeményedést, akkor sérülést is okozhat.
Van egy kevés sajnos, a sok járással, állással való munka miatt. De attól még ápolt, szép a lábam.
A lábkörmeim lakkozhatja, ha képes hibátlanul csinálni és a láb, talpmasszás is jöhet. Csak vigyázzon, meg ne csikizze a talpam véletlenül, mert orrba rúgom :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!