Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem szeretem a férjem?
Figyelt kérdés
Röviden: 7 éve vagyunk együtt, van egy 5 éves gyermekünk. Ő nem szeret már engem én sem őt. Legjobban barát ok vagyunk akik házasok. De a gyerek miatt együtt maradtunk.Nem veszekszünk semmi gond nincs, sokat nevetünk el vagyunk. De nekem lenne más akit nagyon tudnék szeretni de nem lehet. Társas magányban élek. Nem tudom mi legyen.2020. márc. 7. 17:53
11/11 1Léna válasza:
Egy kapcsolat, folyamatos ápolást, gondozást igényel mindkét féltől, ahogyan a tábortűz is csak addig lángol amíg táplálva van.
Te is lehetsz a változtatás, kezdeményezője.
Ha jó barátok vagytok, akkor nyilván elmondhatod az érzéseidet, a vágyaidat, mert a férfiak nem gondolatolvasók, ahogyan erre nekünk sincs adottságunk. A szomszéd kertje lehet zöldebb, de a gyereketeknek mindig a férjed és Te maradtok a szülei, és számára fájdalommal jár ha azokat akiket Ő a legjobban szeret nem látja együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!