Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a férjem mégis mással élem ki a szexuális vágyaim?
Figyelt kérdés
Tényleg szeretem de őszintén ő viszont a szexben eléggé prűd én viszont szeretem a kemény aktusokst az izgat ha erőszakosan bánnak velem.Beszéltem erről a férjemmel de azt mondta őt ez nem érdekli.3 hónapja viszont bejött egy 3.pasi akivel lefeküdtem és ő szereti a vad, kemény szexet és nem fél attól hogy fájdalmat okoz ha én azt kérem.A kérdésem arra irányul hogy szerintetek szeretem a férjem ha a szexben mással élem ki a vágyaim?2018. szept. 3. 21:37
2/15 anonim válasza:
Nem szereted te a férjedet ha megcsaltad.
3/15 anonim válasza:
#1:Ha szereti,akkor jól jár,mert a száját lehet,hogy megöklözi a férje.:D
4/15 anonim válasza:
Vicc, hogy 10-ből 9 nőnek az erőszakos szex jön be. Mindegyik attól retteg, hogy jézusom megerőszakolnak de titkon majdnem mindegyiknek ez a vágya, hogy megalázzák, kiszolgáltatva érezze magát, erőszakosan, durván keféljék meg.
5/15 anonim válasza:
Nem szereted te a férjedet, csak jól jön a pénztárcája. Ha szeretnéd, nem mással elégíttetnéd ki a perverz szexuális vágyaidat.
6/15 October15 válasza:
4.: Igen.. az akinek engedi. :D A megerőszakolással nem az a baj, hogy "erőszakos" már a dolog nem jogi értelmében. Vagy szerinted ha "finoman" erőszakolnának akkor az okay lenne a nőknek? XD
Kérdező: Nem. Ha bármennyire is számítana a férjed akkor nem feküdnél le mással ez eléggé egyértelmű.
7/15 anonim válasza:
Pontozzatok le nyugodtan! Megérdemelnéd hogy a férjed melletted dugjon saját magához illő prűd nőt... te mit szólnál ahhoz ha neki is lenne? Sajnálom szegényt. Elég undorító ilyen miatt megcsalni a férjed! Te egyáltalán nem szereted őt csak az élvezeteket.
8/15 anonim válasza:
Gondolom házasság előtt is ilyen volt a férjed, nem igaz? Mégis hozzámentél és tudjuk is miért.
9/15 anonim válasza:
Mért ne szerethetnéd. A szeretet nem önzetlen dolog se nem bináris. Van ilyen van olyan, kicsi, nagy, önző, önzetlen. Szereted, úgy ahogy. És élvezed mással a szexet. Nem szép dolog, de nem is lettél ettől sátán. Csak kicsit önző. De végül is mindenki az kicsit vagy nagyon.
10/15 peca1000 válasza:
Miért ne szerethetnèd?
Érzelmileg kötődsz hozzá? Akkor igen.
Az hogy mással kef....élsz, az egy dolog, hiszen tőle nem kapod meg, amire vágysz.
Ugyanez fordított esetben is teljesen elfogadott lenne részemről.
Ne foglalkozz a sok erkölccsősszel, nem éltek még át ilyet, ha majd fognak, akkor fognak magukba szállni.
Megcsalás miatt kár dobni a kapcsolatot, ha egyébként szeretitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!