Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs szexuális vonzalom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs szexuális vonzalom, mégis működik. Meddig?

Figyelt kérdés

A párommal 2 éve vagyunk együtt.

Imád, szeret, ezt rengeteg tettéből tudom(bármikor számíthatok rá, napi 7x hív ha nem találkozunk, minden nap együtt vagyunk általában, féltékenykedik, bókol, kedveskedik, stb). Viszont a testiség nuku. 23 éves létünkre heti 1x van szex és az sem jó. Nem áll fel neki rám, nem ad csókot. Hiába vetem be magamat elég sokszor, semmi hatásom sincs rá. Ő igényelné. Viszont nem közeledik.

És látom, hogy más lányokat megnéz. Akárhányszor mondom, hogy ebből elegem van, bepánikol. Nincs vele baj egészségügyileg ez biztos.

Akkor ennek előbb-utóbb befellegzett?

2017. aug. 23. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor múködhetne így, ha ez mindkettőtöknek megfelelne. De úgy tűnik, mindekettőtöket zavarja a helyzet. Fel kellene keresni egy jó szakembert, mert így tényleg nem lesz hosszú jövőtök.
2017. aug. 23. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
oszinten: vonzo no vagy? szerintem ez meg is valaszolja a kerdest...
2017. aug. 23. 21:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

Vonzó nőnek tartom magam. Nem azt mondom, hogy szép vagyok, hanem, hogy egyedi a megjelenésem, a külsőm.

Ha jövök az utcán, feltűnő jelenség vagyok(félreértés ne essék, nem extrém a külsőm).

Bár mindenkinek más a vonzó, illetve a szép.

2017. aug. 23. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Nos, elvileg működhet. Jó jel, hogy a barátod szeret és ragaszkodik hozzád. Alapvetően más gond nem lenne. Párkapcsolati tanácsadóval kéne beszélnének.

Nem biztos, hogy nincs vele baj egészségügyileg. A lelki gond is gond.

2017. aug. 23. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem vonzod, mint nő viszont iszonyat kapcsolatfüggő a srác, neki az kell, hogy valakit babusgathasson, meg legyen kihez hozzábújnia... egyedül bepánikolna. Azért csüng rajtad ennyire, nem azért, mert annyira szeret.

Igen, összefeküdne szívesen más nővel, de mivel ott vagy neki és fél, hogy egyedül marad, ezért inkább megmarad a biztos kapcsolatban, amiben nincs neki vonzalom szexuális téren. Nem te követed itt el a hibát, hanem ő, hogy neked is meg saját magának is hazudik.

2017. aug. 23. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Vagy befellegzet, vagy gyógyítsátok meg mentálisan. Vami gond van. Derítsétek ki.

Írhatsz ha kell segítség.

2017. aug. 24. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!