Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha nem szeretem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem szeretem a férjem?

Figyelt kérdés
Röviden: 7 éve vagyunk együtt, van egy 5 éves gyermekünk. Ő nem szeret már engem én sem őt. Legjobban barát ok vagyunk akik házasok. De a gyerek miatt együtt maradtunk.Nem veszekszünk semmi gond nincs, sokat nevetünk el vagyunk. De nekem lenne más akit nagyon tudnék szeretni de nem lehet. Társas magányban élek. Nem tudom mi legyen.

2020. márc. 7. 17:53
1 2
 1/11 anonim válasza:
80%
Mondd el neki hogy már nem érzed jól magad, és hogy te jobbnak latod hogy ha külön váltok de attól függetlenül nem kell haragban lennetek.
2020. márc. 7. 17:56
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Válj el. Nabumm!
2020. márc. 7. 18:01
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
A gyereknek sokkal többet ártasz azzal, ha úgy nő fel, hogy a szülei között semmi intimitást nem lát. Nem fogja megtanulni, hogy kell egészséges kapcsolatban lenni, mert nem lát olyat maga körül. Ezt akarod neki? Ha nem, akkor váljatok el és engedd magad boldognak lenni.
2020. márc. 7. 18:12
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Most komolyan! Minden rendben van köztetek. Nincs balhé... Szereted is őt, de nem vagy szerelmes. Nektek csak annyi bajotok van, h ellaposodott a kapcsolatotok. Ennek pedig kettő oka van

Első: Te

Második: A férjed

Változtatni kellene mindkettőtöknek. Gondolom ez már nektek nem megy, de egy pár terápia segíthet, csak mindkettőtöknek akarni kellene megmenteni. Nem a gyerekért, hanem magadért! Nem engedi azt, h egy harmadik vagy negyedik fél közzétekálljon!

2020. márc. 7. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarod és a párod ia próbáljátok meg feldobni

Nyaralás kettesben programok, gyerek addig bébi sintérnél.

Lehet ezek miatt múlt El az intimitás,ha amúgy nem balhéztok és nincs 3. Megérne egy esélyt adni!!!!

2020. márc. 7. 19:00
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Hát, egy életed van és ami elmegy, soha többet nem jön vissza. Fiatalabb sem leszel már, döntsd el magad.
2020. márc. 7. 19:08
 7/11 anonim ***** válasza:
34%

Úgy tudom, hogy ebben a korban jobban éli meg a gyerek a válást, mint 10-15 évesen. Ha nem látsz jövőt a kapcsolatotoknak, jobb most lépni.

De én nem temetném ilyen gyorsan. Mond meg neki, hogy nem érzed már azt, amit kéne és, hogy próbáljátok megoldani. Párterápia segíthet. Ha sehogy nem jön össze, akkor még mindig közös beleegyezéssel külön folytathatjátok az utatokat.

2020. márc. 7. 19:15
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Te is tudod mit tehetsz: maradsz, vagy lépsz . Vagy maradsz egy ideig, amíg a gyerek nagyobb lesz és aztán lépsz. De ha van valakid, akkor miért nem most lépsz?
2020. márc. 7. 19:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha még menthető valami, akkor: párterápia, családterápia, pszichológus. Ha nem menthető, akkor válás.
2020. márc. 7. 20:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"A gyereknek sokkal többet ártasz azzal, ha úgy nő fel, hogy a szülei között semmi intimitást nem lát. Nem fogja megtanulni, hogy kell egészséges kapcsolatban lenni, mert nem lát olyat maga körül. Ezt akarod neki? Ha nem, akkor váljatok el és engedd magad boldognak lenni."

Tobb olyat is ismerek aki sosem latott a szulei kozott intimitast mert ott ilyen tradicionalisak. De semmi baj a fiu intimitasaval fogdos olelget puszilgat, amennyit kell.szoval ez egy tevhit.

Kesobb valoszinuleg megbannad hogy martirkodsz,nem?

2020. márc. 8. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!