Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem szeretem a férjem?
Most komolyan! Minden rendben van köztetek. Nincs balhé... Szereted is őt, de nem vagy szerelmes. Nektek csak annyi bajotok van, h ellaposodott a kapcsolatotok. Ennek pedig kettő oka van
Első: Te
Második: A férjed
Változtatni kellene mindkettőtöknek. Gondolom ez már nektek nem megy, de egy pár terápia segíthet, csak mindkettőtöknek akarni kellene megmenteni. Nem a gyerekért, hanem magadért! Nem engedi azt, h egy harmadik vagy negyedik fél közzétekálljon!
Ha akarod és a párod ia próbáljátok meg feldobni
Nyaralás kettesben programok, gyerek addig bébi sintérnél.
Lehet ezek miatt múlt El az intimitás,ha amúgy nem balhéztok és nincs 3. Megérne egy esélyt adni!!!!
Úgy tudom, hogy ebben a korban jobban éli meg a gyerek a válást, mint 10-15 évesen. Ha nem látsz jövőt a kapcsolatotoknak, jobb most lépni.
De én nem temetném ilyen gyorsan. Mond meg neki, hogy nem érzed már azt, amit kéne és, hogy próbáljátok megoldani. Párterápia segíthet. Ha sehogy nem jön össze, akkor még mindig közös beleegyezéssel külön folytathatjátok az utatokat.
"A gyereknek sokkal többet ártasz azzal, ha úgy nő fel, hogy a szülei között semmi intimitást nem lát. Nem fogja megtanulni, hogy kell egészséges kapcsolatban lenni, mert nem lát olyat maga körül. Ezt akarod neki? Ha nem, akkor váljatok el és engedd magad boldognak lenni."
Tobb olyat is ismerek aki sosem latott a szulei kozott intimitast mert ott ilyen tradicionalisak. De semmi baj a fiu intimitasaval fogdos olelget puszilgat, amennyit kell.szoval ez egy tevhit.
Kesobb valoszinuleg megbannad hogy martirkodsz,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!