Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férjem van, két gyerekünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem van, két gyerekünk. Váljunk el? Mert már nem szeretem.

Figyelt kérdés
Nem kívánom a szexet. Férjem van, két gyerekünk van. Szinte hónapok óta (nem is tudom mióta) nem volt köztünk semmi. De nekem jó így, teljesen megvagyok nélküle. Szex nélkül is, meg sokszor a férjem is idegesít, undorodom tőle, stb. Biztos már nem szeretem. De mit csináljak?

2013. márc. 29. 21:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Bízol a férjedben? Nem lehet hogy félrelép esetleg, és ezért nincs szex? Fura hogy ő sem akarja és te sem. De ha így van akkor lehet, hogy le kéne ülni megbeszélni a dolgokat. Mellesleg szerintem ha minden kötél szakad, akkor váljatok csak el. Főleg ha a gyerkőcök picik még. Hioszen nem veszekedtek, nem verekszik egyikőtök sem gondolom..
2013. márc. 29. 21:20
 2/20 anonim ***** válasza:

Mennyi pénzed van, az fog dönteni.

"Imádkozósáska" típus vagy, csak a gyereknemzéshez, s a fészekrakáshoz-fent tartáshoz kell neked a férfi, amit a szexel (is) fogtál meg...

2013. márc. 29. 21:22
 3/20 anonim ***** válasza:

nézd nem tudom hány éves vagy, ha nem is szereted, eddig el is jutottál, hogy undorodsz tőle, akkor nincs mit kérdezni

a gyereke hamarabb észreveszik a szülök között a gondot, még ha Te azt hiszed ők ebből nem érzékelnek semmit

amúgy csak vele nem kívánod a szexet? kicsit ez fura nekem, miért van ez, N

2013. márc. 29. 21:23
 4/20 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy nem lép félre. Ő kívánna engem, én nem őt. De, veszekszünk is sajnos, nem keveset. :-(
2013. márc. 29. 21:29
 5/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a gyerekek is érzékelik. Nagyon jól tudom. Azért a lányom, aki 5 éves, nagyon is látszik rajta, hogy sokszor tiszta ideg. Érezhető a feszültség sokszor a lakásban is. Senkivel sem kívánom a szexet. Senkivel!!! Még magamban sem, mármint megpróbáltam magamat is kielégíteni, azt sem kívánom. Megszűnt számomra, kész, ennyi, nincs szex, bevonulhatnék apácának. Nincs vágy, semmi.
2013. márc. 29. 21:32
 6/20 anonim ***** válasza:
Akkor viszont már bajos a dolog ha veszekedtek is..lehet hogy külön kéne továbbélni
2013. márc. 29. 21:32
 7/20 anonim ***** válasza:
45%
Ez f@sza, ez így megy a nőknél, hogy gondolok egyet, és hirtelen undorodni kezdek attól a férfitól, akinek szültem két gyereket? Hát b@szki, én is veszekednék veled, hogy a fenébe ne...
2013. márc. 29. 21:33
 8/20 anonim ***** válasza:
Ezt sose értettem, hogy miért hülyülnek meg idővel a nők. Ezért nem lesz több kapcsolat az életemben, mert erre nem vagyok kiváncsi. Maradok az alkalmi szexnél és a prostiknál. Ők sosem idióták, nem menstruálnak, nem vernek át és feleannyiba sem kerülnek, mint egy hisztis feleség. Jobb lesz a férjednek nélküled...
2013. márc. 29. 21:44
 9/20 A kérdező kommentje:
Hál istennek, ezt akartam hallani. Legalább keresne valami prostit, vagy valakit. De jó neked, legalább neked van pénzed rá. Ő meg sajnálná arra is.
2013. márc. 29. 21:51
 10/20 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy a prostik nem menstruálnak? De morbid.... :-D Hogy csinálják? Nincs méhük, vagy mi a sz...?
2013. márc. 29. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!