Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férjem van, két gyerekünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem van, két gyerekünk. Váljunk el? Mert már nem szeretem.

Figyelt kérdés
Nem kívánom a szexet. Férjem van, két gyerekünk van. Szinte hónapok óta (nem is tudom mióta) nem volt köztünk semmi. De nekem jó így, teljesen megvagyok nélküle. Szex nélkül is, meg sokszor a férjem is idegesít, undorodom tőle, stb. Biztos már nem szeretem. De mit csináljak?

2013. márc. 29. 21:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%
Egyszerű a dolog. Amelyikhez éppen megyek, az akkor nem vérzik, különben szabadnapos lenne. Amúgy nem érdemes sajnálni tőlük a pénzt, mert messze a legkorrektebb szolgáltatást nyújtják. Megbízhatóbbak, mint a T-mobile, vagy a UPC. Én még bennük sosem csalódtam...
2013. márc. 29. 22:02
 12/20 A kérdező kommentje:

Akkor te egy boldog ember lehetsz, 11eske. :-( De nem irigyellek. Hű, szerintem ez az érzelmek lealázása prostihoz menni, de mindegy. Milyen lehet a te lelkivilágod? Vagy lehet hogy nincs is lelked??? :-D

Boldogok a lelki szegények. (Ezt sem én mondtam).

2013. márc. 29. 22:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Mióta vagy ennyire üres? no és mi váltotta ki?
2013. márc. 29. 22:15
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem a lelkivilágon múlik. Egyszerűen elegem lett a nőkből. A testüket viszont imádom, szóval valami megoldást találnom kellet. Szexpartnert nem nehéz találni, de valamiért ők is többet akarnak idővel és ezt meg én nem szeretném. Szerintem ez egy ideális megoldás.
2013. márc. 29. 22:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez egy komoly kérdés, nem hiszem, hogy az itteni információkból kellene dönteni. Inkább barátokat kérdezz. Ha akarod elköltöztetheted a férjedet egy hónap "üzleti útra", hogy letisztázd magadban.
2013. márc. 29. 22:18
 16/20 A kérdező kommentje:

Nincsenek barátaim. Köszi, igen, asszem ez tényleg jó hír, hogy nem innen kéne megalapozni a döntésemet. Végre egy valaki, aki jót akar. "Elköltöztetni"...

Volt már, hogy elment, mert összevesztünk, de nem bírtam ki, mert hiányzott. Én hívom vissza mindig, mert hiányzik. Amikor így elment, mert összevesztünk, nem telt el egy-két óra, és úgy éreztem, muszáj felhívnom. És próbáltam tartani magam, hogy de nem, nem, nem hívom, és végül mégis megtettem. Nincs akaraterőm.

2013. márc. 29. 22:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Én megértelek Téged, kedves kérdező. Nem akarom osztani it az észt, inkább a saját példámmal hozakodnék elő. Mi elválunk, épp folyamatban az ügy. Két gyermek van, 5 és 7 évesek, sokat veszekedtünk és én úgy döntöttem, jobb a gyerekeknek csonka családban felnőni mint az örök veszekedést hallgatni, átélni. Kisfiam kezdett megint bepisilni az oviban, annyira megviselte, amúgy is nagyon érzékeny kisfiú. Szóval, úgy döntöttem jobb lesz így, ne ők igyák meg a levét. Hat hónapja elköltöztünk tőle, és megszűntek a gondok. Jobb nélküle. Nézd a kicsid érdekeit! Az meg aki azt írta, hogy a nők meghülyülnek, egy bunkó. Miért hülyültél volna meg, csak mert nem kívánod a szexet??? Hiszen ezt nem te irányítod.... Ha rendeződnek a dolgaitok, szerintem idővel majd talán - talán valaki más férfi iránt - visszatérhet a vágy. De ha meg nem, az sem tragédia....feltéve ha jól megvagy egyedül is. Sok sikert a döntéshez. :)
2013. márc. 29. 22:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Az egy hónapos nagyon nehéz, de a lényege tényleg az, hogy kibírni minden áron és ha egy hónap után is vissza akarod kapni akkor megvan a válaszod.

1 nap után még simán lelkiismeret és hasonlók befigyelnek. Nem tudom kinek a véleményét kellene kikérned.

2013. márc. 29. 23:01
 19/20 anonim ***** válasza:
basszus először úgy olvastam h fejem van férjem van helyett
2013. márc. 30. 08:16
 20/20 anonim ***** válasza:

"Milyen lehet a te lelkivilágod? Vagy lehet hogy nincs is lelked??? :-D

Boldogok a lelki szegények. (Ezt sem én mondtam)."

Kedves Kérdező, milyen alapon vetsz követ másra? Te jobb vagy? Meg sem akarod beszélni a férjeddel, nem is akarsz változtatni, csak azért nem szakítasz, mert te is sz@r emberenek érzed magad amiatt, hogy igazából okod sincs szakítani...nézz már magadba elsőnek.

2013. márc. 30. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!