Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem a férjem, de gyerekünk (baba) van, a szívem szakad meg. Mit tennétek? Meddig lehet elhúzni?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt,férjemnek van már egy gyereke,mikor összejöttünk szerettem a gyerekét,ordas hülyülések,magával a gyerekkel természetesen semmi bajom most se.Azonban akkor egy bírósági gusztustalan perben voltak,tehát nem egy lezárt családi viszonyba csöppentem,a mostani férjemnek hetekig nem vette fel a telefont(akkor volt krapekja)aztán amikor azzal szétment és a párommal már babát vártunk akkor már a szemére hányta hogy milyen apa,hogy nem is keresi a gyerekét.a mai napig nem beszél vele a férjem,a faszbukkon se jelöli vissza,amikor kérdem miért,azt mondja nem kíváncsi rá,de magamból kiindulva ha valaki iránt már nem érzek semmit,magyarul közömbös,akkor igenis fel lehetne hívni néha a közös gyerekük miatt.aztán terhes lettem,próbáltam elfogadni a számomra elfogadhatatlant,de már nem szeretem a férjem,szexuális életünk nincs mióta terhes lettem,szoptatok,így nem is kívánom.van remény valamire?2012. dec. 26. 19:10
1/23 anonim válasza:
Nem értem, az exfeleséggel való viszony hogy jön ide? Mi a kérdés pontosan?
2/23 anonim válasza:
Tini fejjel nem kellene szaporodni.
3/23 anonim válasza:
Ird le még egyszer érthetöen, mert egyáltalán nem világos, hogy mit akarsz.
4/23 anonim válasza:
ha nem szereted,minek szültél neki gyereket?
5/23 anonim válasza:
Én már a közepén belezavarodtam az exfeleségemnek a nejének a volt párjának a férjének a férjének a férje láncolatba.Kérdező,nem próbálnád meg még egyszer?
6/23 anonim válasza:
Te most a férfi vagy,vagy a nő egyáltalán?Mert a magyarázatból ez sem világos.
8/23 anonim válasza:
Én se vágom pontosan, hogy miről van szó.
A lényeg, ha nincs meg a szerelem, a szeretet, a harmónia a kapcsolatban, akkor azt a kisgyerek is megérzi és ez nem jó neki. Csak azért, mert gyereketek van, nem kell együtt maradnotok, ha nem jó a kapcsolat. Ha van gyerek, akkor az egy nagyon alapos indok, hogy 2 ember leüljön és megbeszélje egymással, hogy hogyan tovább, de ha nincs boldogság, harmónia, közös célok, nincs szerelem vagy szeretet, akkor még a gyerek miatt sem kell együtt maradni.
9/23 anonim válasza:
De, hogy a fenébe lehet, hogy 2 éve szerelmes voltál belé szültél neki, ami 9 hónap ebből a két évből és már egyszerre nem szereted?
10/23 anonim válasza:
Azt hiszem én értem.
2 éve van a férfival, akinek előző házasságából van egy gyereke. Akkor váltak vagy valami biróssági dolog volt amikor megismerkedtek. Elvált a férfi és a kérdező már terhes volt. A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!