Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem a férjem, de gyerekünk (baba) van, a szívem szakad meg. Mit tennétek? Meddig lehet elhúzni?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt,férjemnek van már egy gyereke,mikor összejöttünk szerettem a gyerekét,ordas hülyülések,magával a gyerekkel természetesen semmi bajom most se.Azonban akkor egy bírósági gusztustalan perben voltak,tehát nem egy lezárt családi viszonyba csöppentem,a mostani férjemnek hetekig nem vette fel a telefont(akkor volt krapekja)aztán amikor azzal szétment és a párommal már babát vártunk akkor már a szemére hányta hogy milyen apa,hogy nem is keresi a gyerekét.a mai napig nem beszél vele a férjem,a faszbukkon se jelöli vissza,amikor kérdem miért,azt mondja nem kíváncsi rá,de magamból kiindulva ha valaki iránt már nem érzek semmit,magyarul közömbös,akkor igenis fel lehetne hívni néha a közös gyerekük miatt.aztán terhes lettem,próbáltam elfogadni a számomra elfogadhatatlant,de már nem szeretem a férjem,szexuális életünk nincs mióta terhes lettem,szoptatok,így nem is kívánom.van remény valamire?2012. dec. 26. 19:10
21/23 anonim válasza:
szóval a kommentjeid alapján nem lehetsz egy túliskolázott!!
istenem!!!Te tényleg ennyire egyszerű vagy,vagy direkt csinálod???
22/23 anonim válasza:
Legalább a "nyomorodat" sikerült volna megfogalmazni érthetően, és akkor nem b--nád le itt a népet, hogy nem értik mit akarsz!
2 éve ismersz egy csávót, de már pottyantottál is neki egy gyereket - barátok közt is csak alig 1 év után te már terhes is voltál...
Majd kb. egy év elteltével már nem vagy szerelmes...nagyon megfontolt felnőtt ember lehetsz!
Azt se értem, hogy jön ide a férjed előző házasságából született gyereke???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!