Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők miért sokkal érzelmesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért sokkal érzelmesebbek, mint a férfiak?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok azzal,hogy vannak kivételek. Nem szeretnék általánosítani,de többségben vannak az érzelmes nők.
2020. febr. 26. 23:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
32%
10-es ahogy írtam nézz utána jobban... főleg a hormonoknak hogy miket vált ki az emberből! ez már biológia nem pedig egy asztrális utazás..
2020. febr. 27. 01:49
 12/22 anonim ***** válasza:
27%
a társadalom nem számít mert a hormonok nem nézik a társadalmat... az hogy a hormon szintek mindenkiben máshogy van jelen azonban az egyetemesen igaz hogy a férfiban több a tesztoszteron ami agressziót vált is míg a nőkben a ösztrogén pedig érzelmességet labilitást... főleg menstruáció időszakában fokozódik a termelése...
2020. febr. 27. 01:52
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

#12: A tudomány tök jó. A hormonok is. A gond az, hogy te egy társadalmi körben jellemző dolgot leredukálnál egy egyénre vonatkoztatható hormonális dologra.

De, vegyünk pl. engem. Írtad, hogy a tesztoszterontól agresszívabb lesz a férfi és többet kívánja a szexet. Hát, én naponta több menetet is kívánok, de nem vagyok különösebben agresszív. Sőt. Ha kell, akkor természetesen megvédem magam, de alapvetően nem megyek neki senkinek és nem generálok felesleges konfliktusokat sem. Nos, ebből is látszik, hogy egy egyén személyiségét nem csak a hormonok, hanem a neveltetés és a külső környezet is meghatározza.

Ha szereted a tudományt, akkor gondolom tisztában vagy vele, hogy sokszor nem egy változó alapján hoznak benne messzemenő következtetéseket, többváltozós helyzet esetén.

Asztrális utazásról meg nem is írtam, fogalmam sincs, hogy miért írtad ezt nekem...

2020. febr. 27. 01:57
 14/22 anonim ***** válasza:
15%

a szex az agresszivitás egy fajtája is... :D de ahogy így megvédted magad abban volt elég agresszivitás!

és ha tisztában lennél jobban a dolgoknak akkor tudnád hogy a hormonok jobban befolyásolnak mint a társadalom!!!

az érzelmek kinyilvánítása az meg teljesen más mint a női "hisztérika" durvábban fogalmazva...!

a boldogságot is egy hormon szabályozza nem pedig a társadalom...

az meg a másik hogy a szexuális vonzalom és a kőkemény agresszió nem ugyan az azonban áttorkollik a másikban... mivel szex között is van többféle pl: romantikus és szexuális "szex" nyilván a szexuális az sokkal vadabb agresszívabb míg a romantikus az sokkal gyengédebb (ezek váltogathatják is egymást akár ugyan azzal a partnernél is mert a mentális állapotunk és a hormon szintünk nagyban befolyásolja...)

de amiket eddig le írtam annak sokkal nagyobb esélye van mint amit te írtál! társadalom ide vagy oda

egy példa egy idegen személy ki teljesen közömbös mond valami sértőt egy fiatal fiúnak és egy lánynak, a lány sokkal jobban felveszi érzelmileg mint a fiú míg a fiú valószínűleg agresszívabban lép fel

vannak kivételek de de 10/8 fiú,- és lány így fog reagálni!

a társadalmi beidegződés kevésbé vagy nem rögződött még be azaz a fő ok a nemi jellegek!

2020. febr. 27. 02:53
 15/22 anonim ***** válasza:
27%
Nők, meg az érzelem? Vicc. Érzik a pénz szagát! Attól automatikusan kinyilik a bukszájuk.
2020. febr. 27. 05:07
 16/22 anonim ***** válasza:
23%

Nincsen abban semmi dicsőség, ha nem tud valaki felelősséget vállalni az érzelmeiért, nemtől független.

F

2020. febr. 27. 05:36
 17/22 AnonimAthlet ***** válasza:
100%

Ezt neveli belénk az egész életünk kb kiskorunk óta... Vagyis régebben. Egy férfi legyen vezető, tudjon döntéseket hozni, felnevelni a gyerekeit, támaszt nyújtani stb... Hogy nézne ki hogyha én sírnék a feleségem vállán?? :)

Mondjuk manapság már eléggé fel van borulva ez az egész... :/

2020. febr. 27. 05:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
A hormonok miatt, az alaptermészet miatt, a genetika miatt, és a múlt miatt.
2020. febr. 27. 07:15
 19/22 anonim ***** válasza:
72%
Valójában ez pont fordítva van, de nekünk férfiaknak nem szabad kimutatnunk az érzelmeinket, mert azt ti nők nem tartjátok elég macsósnak, így nem nyerő nálatok.
2020. febr. 27. 07:38
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

1. A hormonok miatt, lásd: menstruáció előtti időszak. Egy időben szedtem fogamzásgátlót és minden hülyeségen elsírtam magam miatta, pedig alapvetően nem szoktam ilyet csinálni.

2. A neveltetés miatt. A fiúkat arra nevelik, hogy az "igazi férfi" még akkor is hősiesen, komoly arccal, méltóságteljesen viseli a sorsát, ha a saját anyját ölik meg a szeme láttára. A sírás lányos tulajdonság, a férfiak "dolga", hogy vigasztalják a nőket.

3. A másik nem elvárásai miatt. Ha egy nő komoly, felelősségteljes, nem viháncol, mint egy tinilány, akkor az a konszenzus, hogy férfias és egy fap#na és nem kell senkinek. Ha egy férfi elérzékenyül, ha meglát egy aranyos kiskutyát, akkor az a konszenzus, hogy feminin és nem igazán kell a nőknek.

2020. febr. 27. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!