Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy a meleg, biszex férfiak sokkal kedvesebbek, érzelmesebbek?
Figyelt kérdés
Egyébként nő vagyok, de érdekelne, hogy nektek mi a tapasztalatotok.2016. nov. 28. 18:11
2/14 anonim válasza:
Nem csak te gondolod,ez így van.
N
3/14 anonim válasza:
A melegek nagy reszeben (szerencsere) nincs benne az a baromsag h az erzelmek kimutatasa es a beszelgetes rola ferfiatlan lenne. :)
5/14 anonim válasza:
Ennek főleg társadalmi okai vannak, a melegek úgy vettem észre ilyen téren kevésbé is előítéletesek. Plusz van ez a "nőktől való félelem" amit tévesen gondolnak a melegek egyik "jellemvonásának" mivel főleg hetero férfiaknál fordul elő csak nem tudják bevallani mivel a büszkeségük meg az önbecsülésük nem engedi. A meleg férfiaknál nincs ilyen probléma.
6/14 Sunshinedoll válasza:
nah, meleg férfiak között voltak a legszexistább idióták, akikkel találkoztam :D általában. Zaklatják a nőket, akár szexuálisan is, majd betakaróznak a "de hát én meleg vagyok, nem lehetek nőgyűlölő/zaklató" kártyával. no offense, nyilván akinek nem inge....
7/14 anonim válasza:
én is lány vagyok és volt barátom biszex. amikor először együtt voltunk még nem volt fiúval, de szakítás után sokszor együtt volt egy sráccal. most megint együtt vagyunk és azóta úgy érzem szenvedélyesebb ha szeretkezünk
8/14 anonim válasza:
Melegek kozt is igen sok aki nagyon erosen beletapos a fiuk szivebe. Sok nehezen allapodik meg, promiszkuitas gyakori.
En nen talalkoztam tisztaszivuvel csak olyannal aki osszetori a sziveket. Tudod itt is igaz mindegyik csak egyet akar. Heterok kozt sokkal tobb az oszinte, erzelmes korrekt.
9/14 anonim válasza:
Van aki kedves van aki nem, van aki oszinten kedves valaki csak megjatsza. Erkolcstelen egy jo reszuk.
10/14 anonim válasza:
Mert pasira gondol,amikor téged d*g :D @7-es valaszolo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!