Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kivul olyan 21 eves meleg srac akinek meg nem volt parkapcsolata?
Egyszeruen tok gaz, szerintem sose fog sikerulni.
Egyszer kozel voltam hozza, ugyanis volt valaki akivel monogam szexkapcsolatban voltam par honapig, de aztan kidobott, mert massal alakult komolyabb. Ez eleg gaz tortenet is volt, de amint lathatjatok nem gorcsolok ra egyaltalan. Nem ertem mi lehet a baj...nem vagyok a legszebb srac, de csunya se vagyok, jol oltozkodom, egyetemre jarok, van megfelelo anyagi hatterem, egyszeruen nem ertem mi a szarert nem jon ossze.
Illetve azert mas kategoriaju fiukkal mar ossze johetett volna, de nem akarok szakmunkassal jarni, vagy olyannal aki szegeny, vagy olyannal aki tulsulyos. Tudom-tudom, ez igy nagyon sekelyesnek tunik, de szerintem mindenki a sajat kategoriajan belul probal part talalni:(((
Én is hasonló cipőben járok. Akivel el tudtam volna képzelni, az átvert vagy nem akart semmit. Ezért pedig nem akarok lejjebb adni, hogy csak legyen valakim.
21/f
Hat lehet, hogy nem tehet rola, hogy szegeny, de a parkereses nem jotekonysag, szoval szerintem nem kell ezen kiakadni:D nem azt mondtam, hogy ki akarom es megfejni a vagyonat, hanem azt, hogy egyenlo eroforrassokkal rendelkezzunk:D
Hat remelem osszejon:) az a baj, hogy mar a rendszeres szexelgetesekbe sem merek belevagni, mert en azt hittem, hogy azok mindig parkapcsolattal vegzodnek, de ugye pont olyan peldam volt, ahol ezzel ellentetesen sultek el a dolgok
Edesem a burzsoaziatol tavol allok, nem repesztem
Budapest utcait a legujabb mercedes-szel, sajnos. Mondjuk en azt nem ertem, miert zavar teged az, ha valakinek tobb van, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!