Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki azért lett meleg, mert intézetben nőtt fel, és ott "kedveskedni" kellett a nevelőknek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 18:49
2/10 anonim válasza:
A nevelőknek nem, de a többi fiúval történtek dolgok. És ettől függetlenül a lányok is tetszenek azért, szóval inkább binek nevezném magamat. De a lényeg, hogy az elején furcsa volt és taszító, hogy fiúk csinálják egymással, egy idő után viszont megszoktam, hogy van ilyen is.
3/10 anonim válasza:
Én tök sajnálom őket. Próbáltam kideríteni hogyan lehetne velük kapcsolatba kerülni, mert szívesen ismerkednék olyannal aki tényleg meleg, de snekije nincs, mert tuti rossz lehet....:(
4/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezért lettem meleg. Még melegként is trauma az ilyesmi, ha heteró lennék, azóta rá se bírtam volna nézni férfira...
5/10 anonim válasza:
Én intézetben nőttem fel, de heteró vagyok...
6/10 anonim válasza:
Nem kellett "kedveskedni" senkinek.
7/10 anonim válasza:
Ezek nem melegek lesznek, hanem
1.Ezek már azok voltak eleve.
2.Ha heterók, akkor meg kialakul náluk egy fétis, ami vagy az lesz, hogy megkedvelik a meleg szexet, de nem tudnának melegként élni, tehát nekik ez az ágyra korlátozódik, igazából így dolgozzák fel a traumát.
Vagy maguk is később fiatal srácokat dugnak majd.
Vannak ilyen ismerőseim.
8/10 anonim válasza:
A nevelőknek nem,viszont a többi srácnak kell.
9/10 anonim válasza:
Nem a nevelőknek kellett,hanem a többi srácnak.Nem lettem meleg, csak biszex.
10/10 anonim válasza:
Igen van
Ha mindig fiúkal vagy együtt akkor az jönn magától
a serdülökorban nekem csak a Fiúk tetszettek.
még ma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!