Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran fordul elő olyan egy kapcsolatban, hogy a passzív fél erősebb, míg az aktív fél gyengébb testalkatú?
Legeslegtöbbször szerintem mind látjuk, hogy az aktív fél a magasabb, erősebb alkatú, idősebb és még elég gyakran a nagyobb farkú is. És azt is, hogy a legtöbb aktív tőle kisebb passzívra, a legtöbb passzív tőle nagyobb aktívra vágyik.
(Én aktív vagyok.) Most a szeretőm egy 185 centis, vállas, átlagos alkatú srác, akivel ha a farkunk össze rakjuk, az enyém pont picivel nagyobb. Én 2 méter magas vagyok, elég sportos alkatú.
Azt mondta örül nekem, mert ő is elég nagy, de azt nagyon szereti ha egy nála is nagyobb ember teszi őt magáévá.
És általában is ezt tapasztalom. (Jó-jó, kivételek mindig vannak)
Én majd két méter magas, átlagos alkatú vagyok. Uni vagyok, bár aktívkodni sokkal jobban szeretek. Viszont engem egyáltalán nem érdekel, ha a passzív erősebb, nagyobb farkú, idősebb, vagy ha az aktív gyengébb, kisebb farkú, fiatalabb.
Egyébként nem gyakori, de nem is ritka az ilyen kapcsolat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!