Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt hűséges férfiak?
Mert nem akarok kib.szni a másikkal, nem akarok olyasmit csinálni, amit magamnak sem szeretnék, nem akarok hazavinni semmit, és nem akarom, hogy valami nagyon időleges elvonja a figyelmemet valami mélyebbről.
Nem vagyok egy kifejezett jófiú egyébként, abszolút nem monogám a lelkialkatom és nem is csinálok belőle titkot. De megvannak az etikus utak a megoldásra.
#7 "Mert ha nagy nehezen összejönne végre egy komoly barátnő, eszembe sem jutna ezzel elbacni. Lehetőségem sem lenne rá, mert nem vagyok a nők kedvence, illetve ha mégis megtenném, nem tudnék a lelkiismeretemmel elszámolni."
Elméletben elképzelni nagyon könnyű. Igazából viszont fogalmad sincs, hűséges lennél-e. Hány olyan van, hogy végre nagy nehezen összejön a barátnő, aztán megugrik az önbizalom, és hirtelen úgy érzi, vele akar összejönni minden második szembejövő csaj...
#8 Akkor miért fogalmaztál úgy, mint akinek soha nem volt és nem is lesz komoly kapcsolata?
Akár érint, akár nem, amit írtam, egy létező jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!