Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűséges férfiak, akik tűrtök, küzdötök a kapcsolatotokért, és van tartásotok, nem más karjába mentek vigaszért, sajnáltatni magatokat?
Először is: Minden elismerésem!!! Ti vagytok a megmentőim. :D
Mennyire volt fontos az elso par randinal, hogy lefekudjon veletek a lány?
Fontosnak tartottátok a szexet, az határozta meg a kapcsolatotokat, vagy tudtatok várni a lányra? Fontosnak tartottátok, hogy minel hamarabb megtortenjen, még a randik elején? Akar privat is johet.
N
Nem fontos a szex, félig aszexuális vagyok. Legalábbis alacsony a libidóm, ezért nem is lehet ilyesmivel meghatni még annyira sem. Ha a tisztességesség nem lenne elég, akkor az biztosan, hogy egyáltalán nem hoz lázba, hogy szexelhetek mással/többet.
Barátnőmmel pont Valentin napon feküdtünk le először. Az volt a harmadik randink talán, 2 hetes ismeretséggel. Azóta is együtt vagyunk. Exemmel fél évet vártam a szexre, mert szűz volt. Vele nem működött a kapcsolat ennek ellenére. Nem volt varázs, nem ejtett úgy ámulatba, nem csak a szex miatt, hanem amúgy is. Még fél évet kínlódtunk, de sok értelme nem volt.
A szex akkor jó, amikor a legjobban esik. Nem bírom a taktikai váratásokat. Senki sem szűz szinte az én koromban, nem kell játszani az agyát senkinek, mert nem képvisel értéket a szememben ettől.
Nem volt fontos h lefukodjunk elso randikon, az szamitott h megismerjem. Sose ertettem hogy lehet erzelmek nelkul szexelni, nem is tudok...
Fontosnak tartom a szexet egy kapcsolatban, nem gondolom ez hatarozza meg a kapcsolatot, inkabb egyik pillere egy jo kapcsolatnak. ( A masik 2: kozos erdeklodesikor, kommunikacio )
Szerintem ez a kérdés mindenféleképpen a SZEXUALITÁS kategóriába sorolandó!
(Burkolt célzások érzékeltetik az - akár csak alkalmi - Együttlétre való vágyakozást...)
Hat...en kicsit kulonc leszek.
Amikor a baratnommel ismerkedtunk tul voltam egy szakitason es igazabol csak szexelni akartam minel elobb, de a bartnom nem engedte, csak 2-3 het utan. De vegul nem Maradt ennyiben, mert ugy voltam vele mit veszithetek. Nekem raadasul eleg nagy a libidom, amit neha nehez osszeegyeztetni vele, de azt gondolom valahogy elkezdtunk alkalmazkodni egymashoz, egyebkent januarban voltunk 1 evesek.
Elso felevben eleg sok problema volt koztunk, sokat is veszekedtunk, de mara azert ez lecsillapodott valamennyire, de a problemak alatt sem kacsingattam felre, soha meg csak flortolesbe se mentem bele, pedig a munkahelyemen is eleg dekorativ nokkel dolgozom.
Szoval mindketten sokat fejlodtubk ezalatt, foleg en voltam az aki mindig a megoldasra torekedtem, es sokat eroltettem a kommunikaciot, sajnos a parom elotte olyan faszikkal volt, akik vagy rogton eldobtak, vagy durvabb esetben meg is pofoztak. Tehat eddig ugy ahogy javulnak a dolgok aztan jovoben meglatjuk mi lesz...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!