Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiállnátok a kapcsolatotokért?
Figyelt kérdés
Szoval ha a családotok bem engedné hogy a pároddal össze költözz és egyutt éljetek.ti mit csinálnátok?2018. márc. 10. 14:05
1/13 anonim válasza:
Igen, de a családnak ilyesmibe amúgy sincs beleszólása. Legalábbis a kategória meg az összeköltözés alapján gondolom felnőttek vagytok.
2/13 A kérdező kommentje:
Igen
2018. márc. 10. 14:13
3/13 anonim válasza:
Ha én fizetem magamnak a dolgaimat, akkor nem sok beleszólásuk van. Otthon én letisztáztam, hogy tanácsot adhatnak, de meg nem mondhatja senki úgy sem mit csináljak, mert úgyis megyek a magam feje után. Nem is értem az ilyet, amikor a szülő bele akar avatkozni ilyen szinten a gyereke életébe. S azt sem értem ha valaki hagyja.
4/13 anonim válasza:
Akkor meg nincs ilyen, hogy "nem engedik". Talán nem örülnek neki, talán ellene vannak valami miatt, de megtiltani nem tudják.
Esetleg üljetek össze megbeszélni, hogy pontosan mi is a panaszuk, hátha sikerül megbeszélni és rendezni.
De ha nem is sikerülne, akkor is felnőtt emberek vagytok, nem kell már mindenben a szüleitekre hallgatnotok.
5/13 anonim válasza:
Maximálisan! Nagyon fontos a családom, nagyon szeretem őket, de a párkapcsolatom az enyém, és a jövőm megalapozása az is, hogy összeköltözünk. Én még mindig anyukámmal élek (21 vagyok, gondolom még nem késő :D), de amint oda jutunk a párommal, hogy összecuccolunk, akkor az úgy is lesz, ha tetszik a családnak, ha nem. Emiatt nem tartom se magamat, se mást önöknek, ez így van rendjén, el kell fogadni.
7/13 anonim válasza:
Én megszakítottam a "családommal" a kapcsolatot. Lett egy saját családom, ahol megtanultam, hogy mi is a család fogalma. Mindig kiálltam a párom mellett és ma se tennék másképp.
9/13 anonim válasza:
Nálunk bepróbálkoztak ezzel, kinevettem őket, és költöztem.
Érdekes, nem értik, miért 7-8 havonta járok csak haza :D
10/13 anonim válasza:
Kiálltam de a családomnak volt igaza, hogy ne éljek egy pénznyelő, megcsaló ri...c nővel...
Így dobtam pár hónap múlva de addig ki akartak tagadni, meg nem álltak szóba velem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!