Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltúlzottnak tartjátok a reagálásomat? Férfiak, ti is ezt tettétek volna a helyemben? Nők, kiállnátok a férjetek mellett egy hasonló esetben?
A munkahelyemen van egy nagyon idegesítő tag, aki alfahímnek hiszi magát (pedig semmivel sem tűnik ki, legfeljebb abban, hogy be nem áll a pofája). Már többször kapott figyelmeztetést amiatt, mert aggresszíven nyomul a kolléganőkre meg taperolja őket. Ráadásul elsősorban házas nőkre nyomul, többször hangoztatta már, hogy mennyire izgatónak tartaná azt, ha egy másik férfi nőjét dugná, ezzel bizonyítaná, hogy ő mekkora "alfahím" a sok "béta" között.
A feleségem még sosem járt a munkahelyemen, de tegnap beugrott, mert otthon felejtettem egy fontos dokumentumot és ő éppen ráért és volt olyan kedves, hogy elhozza nekem. Amikor átadta nekem a dokumentumokat akkor megjelent az önjelölt "alfahím", de olyanokat mondott, amitől elszakadt nálam a cérna. Azzal kezdte, hogy milyen jó bige a feleségem, az ilyen nőt éjjel nappal tolni kéne. Majd felém fordult és azt mondta, hogy "használni" akarja a feleségemet, én amúgy is bétahím vagyok, ezért engednem kéne, hogy egy olyan alfahím, mint ő akkor használja nőmet amikor csak megkívánja. Azzal tetézte az egészet, hogy kijelentette, hogy neki most nagyon feláll arra a gondolatra, hogy ő mint alfahím teherbe ejti a feleségemet és én bérapaként nevelem fel az ő gyerekét, mert bétahímként ez a feladatom. Ekkor már nem bírtam türtőztetni magam és behúztam neki néhányat, majd amíg a hasát fájlalta a feleségem lekevert neki két nagy pofont.
Erre mindenki odatódult az irodából, de akik látták és hallották az eseményeket azok mellettem álltak, elmondták a főnöknek, hogy a tag nagyon durván provokált engem és a feleségem. Én szerencsére nem kaptam semmi megrovást, de mondták, hogy legközelebb ne hagyjam, hogy erőszakká fajuljanak a dolgok. A tagot újra megrótták, kényszerszabadságra küldték és figyelmeztették, hogy ez az utolsó esélye, legközelebb a legapróbb rossz szóért is ki fogják rúgni.
Túlzásba estem? Túl erőszakosan reagáltam volna?
Elég mesébe illő történet.
De megérdemelte a kis ge**ci az biztos. Utálom az ilyeneket.
Én nem tettem volna ezt...én kidobtam volna az ablakon.
Igazad van és undorító,hogy még hagyják ott dolgozni,ha ráadásul nem is az első.
Valószínűleg nagy szerencséje volt! Mert én ismerek olyan embert, aki a helyszínen kivégezte volna, ha ilyeneket mondd a felesége előtt! Az ilyenek általában töketlen kis béna fäszÍk, és azt hiszik hogy jópofák!
Bele kellett volna verni a betonba! :-)
Igen?
És ha én ilyen "bankrabló típus" vagyok,akkor nem kapok érte büntetést,a normális emberekkel szemben?
Ez mekkora hülyeség már?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!