Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűséges férfiak! Mennyire kell megerőltetni magatokat, hogy hűségesek maradjatok?
1-10 - es listán tudnatok érzékeltetni?
Ahol 1 a semmit, a 10 szám a tantaloszi kínokat jelenti.
Szerintem ez beállítottság kérdése - mindkét nemnél. Aki hűséges annak eszébe se jut a dolog, ha közelít hozzá valaki azt nem érti, elzavarja ha rájön.
A nagytöbbség meg gondolatban gyakran megteszi - sajnos - és ha lehetősége van rá meg is teszi "úgyse derül ki" meg ilyenek.
Hűséges férfi van. Meg kell hozzá érni és olyan párt választani aki az igazi..
Az első házasságom fiatalon, komolytalanul jött össze. Pár év lila köd aztán meg a szar valóság. Megcsalas mindkét részről, válás. A második hosszú kapcsolatom 10 év, részemről (én vagyok a férfi) sosem csaltam meg és amennyire tudom ő sem. Más okok miatt lett vége. A harmadik komolynál hosszú szünet után olyat találtam akinél számomra jobb nincs és jó a szex is de főleg a személyisége miatt szemen köpném magam ha megcsalnám, nagy ökör lennék.
Aki azt hiszi nincs ilyen az vagy nem tapasztalt eleget vagy ő ilyen, nem tudom.
És második és harmadik esetben végképp nem volt megerőltető, már úgy vagyok beallitva hogy otthon jobb van, nem fogom elszarni és nincs is szükségem valami ego turbózásra hisz megkaptam a legjobbat amit lehetett. Elégedett vagyok.
Nulla, ugyanis ez nem megerőltetés kérdése.
Csupán emberszámba nézem a másikat, mert tudom hogy nekem szarul esne hogyha megcsalnak, ezért én sem teszem. Illetve ha valakivel együtt vagyok, akkor közben nem másra vágyom ,hanem RÁ!
Tudom hogy hülyeség és manapság már a nők is csalnak orrba szájjba...sajnos...ezért talán ez nem is "kifizetődő viselkedés", de ilyen vagyok...
F37
Soha nem voltam egy olyan nővel sem kapcsolatban aki ne lett volna nagyon vonzó számomra. És úgy vélem ez alap, hogy ha lehet akkor olyan ember legyen a társunk aki szexuálisan, illetve külsőre is vonzó.
Így soha nem volt bennem kényszer arra, hogy félrek**úrjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!