Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kik az érzelmesebbek, a nők vagy a férfiak?
Nem nemi függő. Érzelmi intelligencia függő.
Két magas értelmi intelligenciával rendelkező ember, olyan magasságokat élhet meg együtt, amiről az átlag csak álmodhat egész életében, és max. könyvekben olvas róla.
Nők saját magukkal kapcsolatban nagyon érzelmesek, bárki mással csak akkor, ha az érdekük úgy kívánja. Férfiakkal szemben remekül tudják eljátszani az érzelmek teljes skáláját a két végletet is beleértve, attól függően, hogy melyik érzelem számukra éppen akkor a leghasznosabb. Sose hidd el, ha egy nő azt mondja neked hogy "szeretlek", mindig gyaníts mögötte valamilyen hátsó szándékot.
Férfiak ezzel szemben sokkal egyenesebben nyilvánítanak érzelmeket. Az érzelmeik szinte mindig őszinték, akár pozitívak, akár negatívak, és mivel sokkal ritkábban (legtöbbjük szinte soha) játsszák meg az érzelmeiket, ezért tűnik sokszor úgy, hogy kevésbé érzelmesek. Pedig ez nem így van...
A férfiak is olyan érzelmesek. A nők maximum empatikusabbak. Ne keverjük össze!
28F
Na csak azt ne hidd, hogy egy férfi nem tud manipulálni az érzelmeivel...
A bántalmazó kapcsolatokban pl. amikor a nő kilépne, az olyan férfiak is képesek telesírni egy százas zsepicsomagot, akit 10 éven át soha nem láttál sírni.
Az érzelmi manipuláció teljes skáláját felvonultatta előttem a férjem 1,5 olyan év után, amikor egy ölelést sem kaptam tőle: étterem, minden nap virágcsokor e-mailben, vörös rózsacsokor a munkahelyemre csempészve kétszer, mozi, jeggyűrű megcsináltatása 6 év után (kiesett a kő), Youtube videó a közös életünk képeivel, bókok tömkelege, lefogyni 5 kg-t, szerelmi vallomások, végül de nem utolsósorban 100-as zsepicsomag telesírása. Valahol a Youtube videó környékén kértem meg, hogy ne manipuláljon tovább...
Egyértelműen a nők, de nagyon kezdenek ők is változni negatív irányba:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!