Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak: mi zavarna jobban a "kiszemelt" lanyon?
Megtetszik valaki, udvarolsz x ideig, aztan vetkozesre kerul a sor... Melyik zavar jobban?
Egy eleg szembetuno mellkasi deformitas, aminek kovetkezteben szetallnak a cicik (amik raadasul nagyon kicsik), ezen kivul kihatasa van a gerincemre es a tudomre, plusz megneheziti az eletemet minden teren...
Vagy egy 10-20 centis muteti heg, de normalis mellkassal? (Nem tudom mekkora heg marad)
Nyilvan azert erdekel, mert rolam van szo es hat... Oszinten, engem a heg kevesbe zavarna, mint a jelenlegi allapot. De kivancsi lennek masok velemenyere is :)
21 eves vagyok, gyerekkent kellett volna ezzel kezdeni valamit, de.. mivel erre nem kerult sor, mar nagyon regota szorongok
Koszonom szepen a valaszokat!
"mucsocsrol" szo sem esett. :D
Ez teljesen mas jellegu, konkretan a szegycsontom deformalodott. Internet szerint oldalt lesz egy 10centis heg, az orvos szerint meg hosszaban felvagnak - bar en ketelkedek benne, hogy kepben van ezzel kapcsolatban, mert viszonylag ritka elvaltozasrol van szo... Gondolom emiatt nem tunt fel senkinek idoben es ezert kell, most, felnottkent meg mindig ezzel kinlodni :(
remélem, nem a férfiak véleményétől teszed függővé a gyógyulásod.
ennyit azért nem érnek.
Én azt nézném a helyedben,hogy ez kihatással van a tüdődre, gerincedre. Ha műthető és javasolják, a hegek ne érdekeljenek. Ma már valamennyire el lehet tűntetni a műtéti hegeket, és ki az, aki hibátlan?
Aki szeret, azt nem fogja zavarni, de mielőtt testiségre kerülne a sor ezt mond el Neki, ne érje váratlanul és Te se szorongj attól,hogy a látvány hogy hat Rá.
Felreertes ne essek, nem a ferfiak velemenyen mulik, csak siman erdekel, mi az elso benyomas :) persze mindenki azt mond amit akar, aztan lehet nem is ugy van :P :)
A mutetet mindenkepp megcsinaltatom. Mar meg kellett volna csinaljak reges reg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!