Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak: mi zavarna jobban a "kiszemelt" lanyon?
Megtetszik valaki, udvarolsz x ideig, aztan vetkozesre kerul a sor... Melyik zavar jobban?
Egy eleg szembetuno mellkasi deformitas, aminek kovetkezteben szetallnak a cicik (amik raadasul nagyon kicsik), ezen kivul kihatasa van a gerincemre es a tudomre, plusz megneheziti az eletemet minden teren...
Vagy egy 10-20 centis muteti heg, de normalis mellkassal? (Nem tudom mekkora heg marad)
Nyilvan azert erdekel, mert rolam van szo es hat... Oszinten, engem a heg kevesbe zavarna, mint a jelenlegi allapot. De kivancsi lennek masok velemenyere is :)
21 eves vagyok, gyerekkent kellett volna ezzel kezdeni valamit, de.. mivel erre nem kerult sor, mar nagyon regota szorongok
Koszonom szepen a valaszokat!
hát sajnos csak te tudod mennyire szembe tűnő, egy normal pasi lehet nem.is venné észre
vannak szétálló mellű nők alapbol is
a heget szintén nemntudhatjuk hogy nézne utána ki
nehéz kérdés
Pláne, ha beléd szeret valaki.
Én is r*h*dtgátlásos voltam 20 éves koromig a melleim miatt. Aztán elegem volt már a depimből meg magamból, ezek miatt is részben a pasizás is kimaradt tízen évesen az életemből..
Nem akartam tovább szenvedni, az agyamban kattantam vagy nem tudom, és megtanultma szeretni magam.. Azóta is így van, és a barátom azóta is oda van a melleimért. Visszagondolva évek mentek el a saját magam alakított gátlásom miatt, fölsölegesen.. Te ne építs magadnak iylen börtönt. Mint látod, a saját hozzáállásod és önbizalmad sokat segít a dologn. ;)
Engem pl jobban zavar, ha egy nő valami miatt nem tudja elfogadni magát. Mármint ha láthatóan szorong egy vélt vagy valós tesi adottság miatt, aztán csak sötétben lehet szeretkezni pl.
Csak a kérdésre válaszolva: egy műtéti heg egyáltalán nem zavarna még egyéjszakás kalandnál se, szóval ezen szerintem nem kell rágódnod.
Aztán az, hogy a műtét után teljesen felszabadultan tudod vállalni a tested, olyan irgalmatlan sokat nyom a latba, hogy már csak azért megéri. Szóval hajrá!
Engem is a kevésbé zavarna csak a heg...
Sok sikert és jó egészséget kívánok!
Nem a cici a legnagyobb gond, a merettel meg ki is bekulnek! Hanem a mellkas deformitas! Es hat bamultak mar furan strandon is... (Nem is jarok szivesen...)
Utolso ket valaszolonak nagyon koszonom a jokivansagokat! :)
Ugyan nő vagyok, de szerintem ne aggódj a heg miatt. Teljesen elfogadható.
Egy másmilyen élet fog számodra kezdődni a műtéted után, valószínűleg egy sokkal magabiztosabb élet :)
Egy heg, ha tényleg nagyon csúnya (ami azért ritka) akkor is ellehet takarni egy tetoválással ami meg jól is néz ki :)
Sok sikert neked!
Én a helyedben megműttetném.
Engem nem zavarna egy heg a páromon.
Nehéz elképzelnem azt amiről írsz, de nem hiszem, hogy bármi is zavarna, ha együtt lennénk.
Igaz, mióta fent vagyok az oldalon, sosem kértem képet, viszont minden intim testrészed kitakarva, kíváncsi lennék, hogy mi ez a deformitás amiről beszélsz.
A heg természetes, mármint egyáltalán nem zavaró számomra. Sajnos ez az élet velejárója, van akit soha, van akit többször műtenek, és ez meglátszik rajtunk, nem tudsz vele mit csinálni, így szerintem ezzel nincs gond. (Persze lehet, tetováltatni, meg biztos vannak egyéb praktikák rá, de felesleges).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!