Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 30-as,40-es férfiak! Számotokra egy nő mitől számít igazán értékesnek, azaz királynőnek? Milyen belső tulajdonságokkal rendelkezik, mit tud az a királynő, akiért a csillagokat is lehoznátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ki az, akire teljes szívvel azt mondjátok, hogy le tudnátok és akarnátok vele élni az életeteket? Válaszaitokat nagyon köszönöm előre is!2019. nov. 24. 20:31
11/16 anonim válasza:
Ha nagyjából olyan, mint én, csak nőben, akkor nem csak egy életet élnék le vele, de végignézném vele kéz a kézben, ahogy elmúlik az emberi faj... :))
12/16 anonim válasza:
Ha érzem, hogy szeret és szüksége van rám!
48Ffi
13/16 anonim válasza:
Fogjon meg a személyisége kölcsönös szerelem/szeretet egymás támogatása lelkileg . Nem lehet felsorolni csak az alapokat mert mindenki más . Persze igényes,jól főz ,jó az ágyban,családcentrikus ,nem várja el hogy kitartsák .
14/16 anonim válasza:
Most a páromat fogom jellemezni röviden:
Azt teszi amit mond, nem ígér olyat amit nem tud megtenni.
Nem hazudik, teljesen őszinte.
Nem vitatkozik, hanem megbeszéljük a problémákat.
Szabadon hagy és ezzel köt a legjobban magához.
Tud hallgatni és nem baj ha nincs igaza
15/16 anonim válasza:
Számomra: Kedves, mosolygós. Nem velem, hanem általában mindenkivel. Lehet rá számítani. Akivel olyan erős a bizalom, hogy tudom, lenne donor ha vesére van szükségem, és fordítva is, simán nekiadnám az enyémet. Nyíltan beszél bármiről, megbízunk egymásban. Érdeklődik irántam. Pl.: ha van egy fontos esemény, vizsga, vagy bármi, akkor magától felhív és megkérdezi, hogy hogyan ment, mert érdekli a sorsom. Picit "gyerek". Ezalatt értem, hogy képes az ebéd helyett egy plüsst megvenni, mert annyira megtetszik neki. Valamennyire laza. Pl.: akivel be lehet ülni egy mekibe, és nem azon rúgózik egész nap görcsösen, hogy jajj hízni fog 5 dekát. Ideálisan azt mondanám, hogy egy olyan nőnemű legjobb barát, akivel testiség is van és egymás valódi párja lehetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!